Kysy minulta ja voita liput Matkamessuille!

Nyt on sellainen kiva juttu, että saan arpoa teidän lukijoideni kesken kaksi lippua tammikuussa koittaville Matkamessuille! Tämä on eka kerta, kun järjestän blogiarvonnan, joten jännää! Toivottavasti innostutte osallistumaan arvontaan. Joku juju pitää keksiä tähän, niin ajattelin sellaista, että mitä jos kysyisitte minulta jotain mitä haluaisitte tietää minuun tai tähän blogiin liittyen. Ja koitan tehdä vastauspostauksen, jos kysymyksiä tulee (tai vastata muuten). Nyt siis postaustoiveita ja muita kysymyksiä kehiin jooko!Matkamessut 2014 järjestetään Helsingin Messukeskuksessa yleisölle 17-19.1.2014. Kyseessä on koko Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma, joten sitä ei kannata missata. Tällä kertaa meikäläisellä on kunnia olla messuilla virallisella bloggaajapassilla =)

Tulen varmastikin hengailemaan messuilla useana päivänä, sillä tarkoituksena on tavata muita bloggaajia ja tutustua uusiin mielenkiintoisiin ihmisiin. Toisekseen promoamme varmasti myös Nuoren aikuisten Amerikka -verkosto NAMEa Suomi-Amerikka Yhdistysten Liiton ja Helsingin Suomi-Amerikka Yhdistyksen ständillä. Lisäksi tuttuja on myös muilla osastoilla, kuten Rantapallossa. Viime vuonna löysin messuilta aivan helmiä tyyppejä, joten huikeaa, jos tammikuu tuo tullessaan taas uusia tuttavuuksia. Tule ehdottomasti moikkaamaan, jos bongaat meikäläisen Messukeskuksesta!

Arvottavat messuliput oikeuttavat sisäänpääsyyn yhtenä messujen yleisöpäivänä. Voittajat saavat liput nimellä Messukeskuksen eteläisellä sisäänkäynnillä sijaitsevasta kutsukorttien hakupisteestä yleisöaikana eli perjantaina 17.1.2014 klo 12 alkaen. Lisätietoja messuista löytyy osoitteessa www.matkamessut.fi.  

Ps. Ensi maanantaina 16.12. on NAME nojatuolimatkalla USAssa -get together SAYLin toimistolla. Ilmoittaudu ja tule ihmeessä mukaan, jos Amerikassa reissaaminen kiinnostaa. Ohjeet ja lisätiedot löytyy tästä

9 kommenttia

 1. No mä osallistun! Matkamessuille olisi kiva vihdoinkin tulla käymään... Mua kiinnostais kuulla mietteitä aiheesta että mitkä on sulle niitä asioita joiden vuoksi tykkäisit asua Jenkeissä ja miksi taas mieluummin Suomessa.. jos ei perhettä ja ystäviä lasketa mukaan. Siis ihan sellasia käytännön pieniä asioita, hajut, maut tms.. En tiedä ootko tosin jo joskus aiemmin kirjoitellut aiheesta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kysymys Eveliina, kiitos tästä paljon <3 Teen aiheesta tosi mielelläni postauksen, pitää oikein rueta miettimään että mitkä nuo syyt tosiaan ovat. En usko, että olisin kirjoittanut tästä aiemmin.

   Poista
 2. Voi miten olisikin kiva voittaa!! Messuille osallistuminen onkin ollut mielessä ja arpaonnen osuessa kohdalle en enää epäilisi hetkeäkään lähtöä täältä Tampereelta messuilemaan :) peukut pystyssä siis!!

  Olen löytänyt blogiisi ihan vasta, eikä mitään kummempaa postaustoivetta ole mielessä.. Taidan ensin tutustua aiempiin kirjoituksiisi, ehkä sitten tulee jotain mieleen :)

  lasalmihe@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Tiramisuheidi, ihana nimimerkki sulla! Kiitos paljon kommentista ja mukava, että olet löytänyt mun blogin. Pidetään peukkuja arvonnassa! :)

   Poista
 3. No niistä matkamessuista tietysti täytyy kirjoittaa, jotta tiedetään mitä missattiin, jos arpaonni ei satu kohdalle! :D Mikä oli kivaa, oliko hyviä tarjouksia, löytyikö uusia jänniä kohteita? Mikä oli messujen parasta antia bloggaajalle, entäs taviksen näkökulmasta? Kannattaako matkamessuille yleensä mennä ja miksi?

  jennitati@luukku.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mainiota! Kirjoitan ehdottomasti tästä tammikuussa. Kiitos paljon toiveesta ja onnea arvontaan sullekin! (:

   Poista
 4. Minäminäminäminä!
  Kolmena vuonna tarkoitus on ollut lähteä aina matkamessuille, mutta a) kaveri puuttuu aina koska 1) liput liian kalliita 2) liput liian kalliita
  Nyt voisin tarjota liput ystävälleni, ja raahata kaverin kerrankin mukaan, cuz I haz the tickets.

  ja komppaan ylläolevaa: matkamessuista mahdollisimman kattava postaus, jos vaikka arpaonni ei osukaan.
  :)
  hazelnut-@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oukki doukki! Toivotaan, että nyt olis sun aika päästä messuille! :) Ja jos ei muuta niin sitten raporttia laitetaan tulemaan. Pidän peukkuja! Kiitos osallistumisesta.

   Poista
 5. Heissan! Arvonta on nyt suoritettu ja onnetar suosi Facebookissa osallistunutta Siniä. Kiitos kaikille paljon osallistumisesta. Koitan toteuttaa sitten postaustoiveenne matkamessujen osalta tammikuussa!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!