Valoa

Tässä päivän mittaan olen laittanut merkille, että täällä on aika samanlaista kuin Havaijilla. Valo tulee näissä paikoissa jotenkin eri tavalla, kirkkaammin. Muistan ihmetelleeni asiaa jo aikoinaan, kun malttamattomana "kävin kävelemässä" Google Mapsilla Honolulun katuja. 

Täällä on paljon samaa muutenkin: arkkitehtuuri, rannat, aktiviteettimahdollisuudet ja liikkeet - kaikki samasta puusta veistettyjä pitkälle. Jos siis mielit Havaijin tunnelmaan, voit matkustaa myös Fort Lauderdaleen - tänne on kuitenkin aika paljon lyhempi matka.

Korkealta tulevalla ihanalla valolla on se vaikutus, että saa helpolla hyviä kuvia (Blogger tuntuu vaan pakkaavan kuvia, joten ne eivät näytä ihan niin onnistuneilta ladattuina blogiin kuin koneelta suoraan katsottuna. Aika hyviltä kuitenkin.) Kävimme auringonnousun aikaan aamulenkillä rannalla ja kun palasimme hotellin terassille aamiaiselle, kylpi maisema täydellisissä paratiisiväreissä. Aaah.

Auringon ja suolaveden vaikutus toimii suotuisalla tavalla ennen kaikkea ihmismieleen ja kehoon, jonka seurauksena myös kuvattavista saa parempia kuvia. Make sanoo, että näytän non-stoppina onnelliselta ja siltähän se tuntuukin.


Nyt väsyttää jälleen siihen malliin, että näiden päivän parhaiden räpsyjen jakamisen jälkeen suuntaan kauneusunille. Ehkäpä taas aamulla ennen auringonnousua on tilaisuus myös kirjoittamiselle.

7 kommenttia

 1. Näytät levänneeltä, rentoutuneelta ja onnelliselta, U! Eiks oo mahtava päästä nauttimaan auringonnousuista, kun jetlagin takia herää ajoissa?

  Floridan eteläosissa tuntuu olevan koko päivän jännä ilta-aurinkotunnelma, joka on (valokuvauksellisestikin) ehdottomasti paras valo. Tämä oli meidän päätelmä lyhyellä Florida-visiitillämme ;)

  Meinaatteko kurvailla vielä Naplesiin vai pysyä Fort Lauderdalessa? Sano jos haluat sen Naplesin ajomatkan varrella olevan visitor centerin sijainnin, jossa voi nähdä alligaattoreita "turvallisesti" aidan takaa. En muista sitä suoraan, mut löydän tarvittaessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos K! <3 Pidetään kyllä mielellään kiinni tästä jetlagin sanelemasta päivärytmistä. Halutaan ottaa kaikki irti aurinkoajasta, pimeälle ei niin väliä. ja tuo ilta-aurinkotunnelma on kyllä hyvä kuvaus!

   Huomenna torstaina lähdetään Naplesiin ja joo kaikki krokotiilivinkit jakoon! =) Sekin pikkutie mitä ajoitte jos mahdollista. Kiitos ihana matkatoimisto K <3

   Poista
  2. Nää on alligaattoreita, joita siellä näkee :) Krokoja on Meksikonlahden puolella.

   Oasis visitor centerin pihalla on aitaus, jossa on kymmeniä alleja ottamassa aurinkoa. Kato siis sen alemman visitor centerin osoite tosta linkista, http://www.nps.gov/bicy/planyourvisit/visitorcenters.htm
   Ja se pikkutie, maisemareitti, jota pitkin ajeltiin on Loop Road. Se on suurimmaksi osaksi hyvälaatuista soratietä ja matkalla näkyy rämeikköä, alleja, kilpikonnia ja monenlaisia Floridan lintuja. Linkistä löytyy lisätietoja ja kartta, http://www.nps.gov/bicy/planyourvisit/scenic-drives.htm

   My pleasure ;)

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Oi vitsi, on kyllä yks hienoimpia juttuja mitä oon kuullu kenenkään koskaan sanoneen tuo Maken lausuma. Ja totta se varmasti on, sillä tuo kuva susta on täynnä seesteisyyttä. Ime sitä oikein kunnolla nyt, kun kaikki on otollista!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!