Lähdön tunnelmia

Nyt ei enää vain tunnu joululta - nyt on joulu! Lahjat on saatu, loma alkanut, vihreitä kuulia maisteltu. Hupattelua vaan dumdidum! Joulupukki oli lähettänyt UPSin toimittamana toivelahjani, uuden One Piece -haalarin jo etukäteen. Kiitos Makelle ja porukoille tästä lahjasta <3 Nyt on lämmin asu mihin kietoutua, kun pitää jättää etelänmaat taakse ajallaan. Aamulla kello 8 lentokoneen nokka kuitenkin vasta osoittaa etelää, joten kaikki kiva on vielä edessä. Ilo kuplii!


Meillä oli viime yönä yövieras, joka toi meille mielettömän siistin japanilaisen puukon, joka oli hankittu paikallisen sepän verstaasta. Lisäksi saatiin Tokiossa kaikkien trenditietoisten suosima kakku, joka oli söpössä rasiassa. Kyllä tämä kaikki vahvistaa, että joulu on tullut! Lisäksi joulukortteja on tipahdellut pitkin viikkoa. Olen niin siunattu ihanilla ihmisillä.

Nyt, kun kello on jo yli kahdeksan illalla, nii pitäisi varmaan aloittaa pakkailu. Make on vielä salilla, joten on ehkä parempi, että hän löytää minut puuhailemasta eikä koneelta, kun kotiutuu. Joten heippa vaan! Tarkoitus on palata blogiin pitkin matkaa, joten palaamisiin!

3 kommenttia

  1. Voi Ulla, ihanaa!!! Mää luen näitä sun postauksia nyt jälkijunassa, mutta siitä huolimatta tästäkin tulee ihana kutkuttava odotuksen tunne vaikka joulu on jo ohi. Nyt odotan innolla sun reissupostauksia, joita luen seuraavaksi. Jee! :) Ja ihanaa joulua!!!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!