Boulevard-H:n julkkarit

D-I-Y. Tiedättekö tuon trendikkään sanonnan - Do It Yourself. Tee se itse. Näillä sanoilla on hyvä kuvata Boulevard-H -blogazine-projektiamme. Ja ensimmäisen numeromme julkistamisbileitä myös. Parin pieleen menneen julkkaribilepaikkasuunnitelman jälkeen päädyimme juhlimaan projektia lopulta meillä kotona ydinporukan kesken ja tietysti myös verkossa - ja hyvinhän se sujui niinkin.Boulevard-H toimitus juhlahöyhenissä 


Suuntasin keskiviikkona töiden jälkeen kampaajalle laitattaamaan kiharoita. Olen joskus käynyt WTC:n ilman ajanvarausta -paikassa ja ajattelin samalla systeemillä hoitaa tukan kuosiin tälläkin kertaa. Mutta kävi ilmi, että Helsinki on totta vie kansainvälinen paikka. On kampaamoita joiden kulttuuriin ei kuulu kihartimet tai suoristimet: "Eijjole" kuului vastaus kun kiharatoivettani esitin. 35 eurolla sai pesun ja föönäyksen. (D-I-Y pyöri siinä kiusallisen usein mielessä, kun kampaajatar valitti tukkalaatuni olevan vääränlaista ja ettei ollut hänen vikansa, että takkujeni repiminen sattui.)

Kampaaja-farssin jälkeen suuntasimme Jennan ja Miran kanssa ostoksille ja laittamaan juhlavenuetta kuosiin. Kuudelta, kun vieraita alkoi saapua, olimme kaikki jokseenkin valmiina, vaikkakin semisti nääntyneitä, sillä lähes koko porukalla oli jäänyt syömiset vähiin päivän kiireissä.

Tasan kello yhdenksäntoista nollanolla verensokerit oli korjattu ja nostimme maljan ja esittelimme tuotoksemme verkossa ja livenä. Väsymys oli tipotiessään.
Oli niin juhlallista, kun paras ystäväni maailmalta oli paikalla juhlistamassa merkkipaalua elämässäni. Sydäntäni lämmitti paljon, että oululainen ystäväni Eve otti heti pyytämättä Angelan siipiensä suojaan ja käänsi hänelle englanniksi kaiken juhlaohjelman. Kiitos Eve-rakas huomaavaisuudestasi ja välittämisestäsi <3 

Välillä osa tiimistämme vetäytyi makkariin lataamaan materiaalia nettiin - kuten nykyaikaan kuuluu. Ja Angela antoi videotervehdyksen kaikille Boulevard-H:n lukijoille koreaksi ja englanniksi :) 

Huippukuvaaja Marko Saari osallistui juhliimme, olihan hän kuvannut yllä miesystävänsä kainalossa olevaa ihanaista Outiamme blogazineen. Yllä olevat kuvat ovat Markon käsialaa, lämmin kiitos yhteistyöstä Marko! 


Klikkaamalla yllä olevaa kuvaa pääset sisälle Boulevard-H:n maailmaan. 


Loppuun vielä minun ja päätoimittajamme Hannan jännittyneet videoterveiset avajaisista. Kiitos kaikille livenä ja hengessä mukana olleille. Muistakaa, jos teillä on haave, aina voi D-I-Y ;)


Kuvat: Marko Saari ja allekirjoittanut

Ei kommentteja

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!