Joulu vanhan Floridan tyyliin

Kauas on pitkä matka, mutta pätkääkään ei kaduta nyt. Tosi elämän viimeisestä joulukalenterin luukusta vuonna 2013 paljastui Pelican Grand Beach Resort -hotelli ja huh huh! Fort Lauderdale vaikuttaa suht pieneltä paikalta, mutta kerrankin olen siitä enemmän kuin tyytyväinen. Joulu on rauhoittumisen aikaa ja tässä paikassa rauhoitun erittäin mielelläni.
En tajua miten onnistuttiin löytämään tällainen helmi 125 eurolla per yö! Joulu ei ole ilmeisesti hotellissa yöpymisen aikaa, sillä hinnat pomsahtavat ensi viikonlopuksi kuusinkertaisiksi, mutta silloin me tietysti suuntaamme jo muualle. Pompimme tasajalkaa, kun selvisi, että meidän huone merinäköalalla tarkoittaa sviittiä parvekkeella! Omalta parvekkeelta voi katsella surffaajia ja meren kohinaa vaikka päivät pitkät. Ja kun on ollut puhetta siitä, että ympäristöllä on minulle väliä, niin nyt on kyllä jackpot. Old Florida -tyylillä sisustettu majapaikka osuu ja uppoaa meikäläiseen niin poikkeuksellisen lujaa, että tällä hetkellä tuntuu, että voisin viettää koko loman tämän propertyn alueella. Näen jo, että minusta tulee kuuluisa kirjailija, joka on paennut maailman tuskaa vanhaan Floridan harmoniaan. Istun tuossa pöydän ääressä kirjoittamassa romaania ja merenkohina kuiskailee minulle viisauksia elämästä.  
Tässä aukenee maisema Bermudan kolmiolle. Auringonnousua on herättävä katsomaan, mutta se ei liene olevan ongelma. Silmät painuvat nyt kiinni, vaikka kello ei ole kuin kahdeksan. Pitkä päivä ja lukuisat matkustustunnit vaativat veronsa. En kyllä malttaisi nukkua!


* * *
Eteläisen Floridan paikallisliikenne osoittautui vitsiksi ja Maken laukku on edelleen kadoksissa. Näistä  teemoista tulossa juttua myöhemmin. Nyt unille täällä satumaassa. 

7 kommenttia

 1. Ihanat näkymät. Mä niin tykkään noista jenkkihotelleista, jossa on tuommonen kotoisa iso aula. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanos muuta, mää kans tykkään hirmusti noista aulatiloista! :)

   Poista
 2. Auwaaaa, miten ihana paikka <3 <3 <3 Ainakin näin kuvien välityksellä tulee fiilis, ettei ne leffamaisemat olekaan pelkkää kulissia ja et tosiaan omankin lompakon budjetilla voi moista päästä fiilistelemään. Nauttikaa ja viettäkää iiiiihna joulu paratiisissa! -Milla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "tulee fiilis, ettei ne leffamaisemat olekaan pelkkää kulissia ja et tosiaan omankin lompakon budjetilla voi moista päästä fiilistelemään" just sama fiilis! Voi teilläkin on mun laskujen mukaan odotettu matka alkanut. Toivottavasti saadaan lukea kuulumisia myös Singaporesta pian! Ihanaa matkaa ja joulua Aasiaan! <3

   Poista
 3. Iih kuinka ihanaa!!! Kivaa joulua teille sinne!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eveliina <3 Ihanaa ja rauhallista joulua myös teille!

   Poista
 4. Ulla sää oot niin mun idoli!!!! Mää vaan huokailen täällä syvään kun mietin että te oikeesti skippasitte tämän loskajoulun ja ootte nyt siellä auringossa palmujen lla. Niin sitä saa vaan upeita asioita, kun uskaltaa! Hyvä te! Oot ihan valtava inspiraatio mulle, ja alanki ehkä nyt pehmittää Karimia ajatukselle, että meki oltais vuoden päästä aivan jossain muualla kuin täällä. Nuo maisemat näyttää niiiiiin hyviltä!!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!