Viikonloppukuulumiset kera snapshots

Vaikka uuden urheilullisemman elämän ansiosta saa niin paljon enemmän elämässä aikaiseksi, ja jaksaa, alkaa silti pikkuhiljaa tuntua, että olen loman tarpeessa. Tällä viikolla aloin todella laskea päiviä kolmen viikon päässä siintävään lomaan. Onneksi viikonlopusta muodostui kuitenkin paras mahdollinen rentoutusviikonloppu, kun sain viettää sen parhaiden ystävieni seurassa maailmaa parantaen.Käytiin katsomassa Frances Ha -leffa, josta tykkäsin todella paljon. Lisäksi kierreltiin vähän kauppoja, juoruiltiin, naurettiin, puhuttiin henkeviä, käytiin parissa taidenäyttelyssä (Don't shoot the messenger Design-museossa, ihan huippu!) ja syötiin, syötiin, syötiin - tietysti joulukuusen äärellä. Ja voin sanoa, tällä jaksaa! Mulla on kyllä ihan parhaat ystävät.

Nyt siirryn sohvalle katsomaan Avio-onnea Morganeiden tapaan ja jään odottamaan seuraavia yövieraita, Kanarialta palaavia porukoita, jotka saapuvat vielä tänä iltana. Joulutunnelma ON siis paikoillaan tähän hetkeen, kun siitä voi nauttia yhdessä rakkaiden kanssa. Kun vanhempani lähtevät, alamme odottaa seuraavaa vierasta, joka tulee aina Koreasta saakka. Näyttää siltä, että kolme viikkoa tulee menemään yhdessä hujauksessa, sillä niin paljon kaikkea kivaa on vielä tulossa ennen jouluun rahoittumista, jos nyt maailman toiselle puolelle viikoksi matkustamista voi sellaisena pitää xD

Onko teillä muilla nyt kiireinen aika menossa näin ennen joulua?

2 kommenttia

  1. Ihanalta kuulostaa teidän viikonloppumenot! Harmi kun siistit jutut meni taas päällekkäin, mutta ei maha mittään. Ihan hullua että Se teidän reissu on jo ihan kohta!! Tää kolme viikkoa ennen joulua menee taatusti siinä silmänräpäyksessä ja kohta ootte jo ameriikassa! Ja jos saa toivoa niin toivon selvitys- ja reissusuunnitelmapostausta, että mitä kaikkea teillä onkaan luvassa. Jos vaan ehdit!

    VastaaPoista
  2. Tosi hyvä kun sanoit, pitäis kyllä ihan itseäkin varten taas raivata aikaa matkasuunnittelulle! Tässähän tosiaan aikaa ei ole hirveesti... Ehkäpä sitten taas kuuluu, kun ehditään tehdä lisää niitä suunnitelmia! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!