VaraslähtöSain tänään ikään kuin varaslähdön reissulle, sillä pääsin aamulla nauttimaan Suomi-Amerikka Yhdistysten Liiton tarjoamaa amerikkalaista brunssia bageleineen ja cupcake'ineen. Omnomnom! Työpäivä meni mukavasti täydellä mahalla pullistellessa, tosin hieman alkoi olla jo vaikeutta keskittyä töissä olemiseen. Pääsin lähtemään hyvissä ajoin ja kävin pikaisesti ostamassa noppia, että voidaan lentokoneessa pelata mini-monopolia Maken kanssa huomenna :) Viimes pelattiinkin sitä Honolulun lennolla, jossa pikkunoppa katosi koneen uumeniin eikä ikinä löytynyt. 

Mulla on myös hyvä arsenaali muoti- ja hömppälehtiä sekä Mikael Jungnerin Toimistokuukekli-kirja luettavaksi (haluaisin myös ostaa vielä Steve Jobsin kirjan), joten eiköhän se lento-osuus ole tässä hyvin suunniteltu. Muuta pakkausta en ole sitten tunnetusti vielä aloittanutkaan. Ollaan sen sijaan vähän lueskeltu metrokarttaa, että millä sitä huomenna sitten ajellaan hotlalle Sohoon kentältä. Siis HUOMENNA! Voiko se olla totta!?


Joku kysyi minulta, että enkö halua nähdä enää muita paikkoja, kun aina pitää New Yorkiin päästä. Hyvä kysymys. Kyllähän sitä nyt kieltämättä voisi pienen aurinkokyvynkin ottaa tämän pimeyden jälkeen, mutta. Minkäs sille tekee, jos vaan New York kutsu on liian voimakas. Tämän kaiken muutoksen ja hässäkän jälkeen on ihanaa lähteä tuttuun kaupunkiin, joka on varmuudella ihana. Odotan reissulta ennen kaikkea joulufiilistä, kaupungin taianomaisen tunnelman aistimista ja Maken kanssa yhdessä köpöttelyä. 


...Ja no ehkä paria ostostelupaikkaa ja musikaalia. Ei nyt aleta tekopyhiksi :D

AAMULLA SE ON MENOA! Nyt pakkaamaan ja äkkiä nukkumaan! Heippa ihanat! Miten ihmeessä te heti huomasitte, että olen kaivanut blogin taas naftaliinista? Kommentit ilahdutti mieltä hirmusti! *sydän*

Ei kommentteja

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!