Näyteikkunaostoksia, joulukonsertti ja Anu!


Kärkäs kellon kilkatus kuuluu kaikkialla. Pelastusarmeijan joulupatoja löytyy joka kadun kulmasta ja minulla siitä tulee mieleen Frendien jakso, jossa Phoebe on hyväntekeväisyystehtävissä, huonolla menestyksellä tietenkin. Kierrettiin aamulla Brooklynin katuja, joissa valkoihoisia ei juuri näkynyt. Sieltä metrolla sujahdettiin 5th Avenuen hienostohuudeille ja tunnelmat vaihtuivat hyvin toiseen.


Päivän teemaksi nousi joulukoristelujen ihastelu ja näyteikkunaostostelu. Runosuoni ei oikein nyt syki, mutta sen sijaan voin tarjota makupaloja maailman fantastisimmista ikkunoista. Enjoy!
Satumaista loistoa tässä ylhäällä Bergdorf & Goodmanilta.Hyvä ettei kadutkin ole kullasta tehtyjä.


 Ja tässä yllä Tommy Hilfigerin säkenöivää joulutyyliä.Päivän kruunasi kuitenkin ystäväni Anun tapaaminen Times Squaren joulukonsertissa. Oli fantstista päästä juttelemaan toisen maailman suurimman New York -fanin kanssa kokemuksia täällä asumisesta tänä vuonna! Vielä fantastisemmaksi meni, kun 150-henkinen Merry Gentlemans esitti meille mm. Oi jouluyö -kappaleen sellaisella teholla, että karvat nousivat pystyyn. Joulufiilis virtaa suonissa. Huomenna Upper East Sidelle joulupukkeilemaan. Kyllä kelepaa taas.

Hyvää joulua!!!! Sehän on siellä Suomessa jo jouluaatto! Täällä ei ihan vielä, mutta kohta :)

5 kommenttia

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Olipa mukana alku (jouluaatto)aamuun, kun sai lukea teidän tunnelmia New Yorkista! Aivan mahtavaa joulua ja lomaa!

  VastaaPoista
 3. En tiedä miten sain poistettua ekan kommenttini... :) nettiyhteys vähän pätkii täältä raision metiköstä.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Kirsi!! Ihanaa joulua ja lomaa myös sinne! Tammikuussa nähdään!

  VastaaPoista
 5. Hihihiiiiii, moon täällä! Vitsi kesti vähä löytää tää blogi kun eihän mulla täs uudes läppäsris oo osotetta kirjanmerkeis, vähä aikaa piti yhdistellä kaikkee Love+NY -hässäkkää ennen ku tärppäs!:D Mut ou_mai_kaad mitä näyteikkunoita ja mitä muistoja!! Mää en kestä, pakko ehkä ens vuonna (ja kyllä, JOULUKSI) lähtee kans Nykiin!! :P Purr purr ihanaa joulua vieläkin! <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!