City girl hurahtaneena Henri Bendeliin

Kaupunkielämän yksityiskohdat viehättävät minua suuresti.  En saa samanlaisia ilon tunteita luonnosta (etenkään talvimaisemista), joten nautiskelen varastoon nyt iloa kun sitä on tarjolla.


Näyteikkunoita on suunniteltu kuukausia ellei kauemmin ja niihin on taas pakko palata. Henri Bendelin ikkunassa olevan vapaudenpatsasnaisen viitta on tehty Jelly Beans -karkeista ompelemalla karkit yksitellen yöaikaan liikkeen ollessa suljettuna. Minusta on ihanaa olla paikassa, jossa on nähty paljon vaivaa elämyksien tuottamiseksi ihmisille.


New Yorkissa ei karteta hulluja ideoita. Lapsenmielisyys ja hassuttelu on yhtä tavallista joka kulmalla kuin...


...huippuunsa hiotut yleelliset klassikot.Henri Bendel edustaa sitä tyyliä, jota rakastan. Samaan aikaan tyttömäistä, eleganttia, hassuttelevaa, tyylikästä, hauskaa ja ihanaa. Kävin tänään vielä uudelleen hypistelemässä kaupan tavaroita ja jotain lähti mukaan kotiin muistoksi näistä ihanista hetkistä. Kauppa on aivan ihana ja olin siellä ihan liisana ihmemaassa.


Alennusmyynnit ovat nyt täysillä käynnissä ja sadepäivän iloksi oli hyvä kierrellä vähän kauppoja tekemässä löytöjä. Illalla sitten käytiin Times Squaren gospel-kirkosta, jossa elementissään oleva pappi muistutti Jobin kertomuksen kautta kaiken maallisen ihanan katoavaisuudesta.

Mutta me nautitaan niin kauan kun sitä kestää.Loma on ihmisen parasta aikaa. 

1 kommentti

  1. Ihana tuo raitapaita!! Ja kaikki Henri Bendeliltä löytyneet on kyllä niin sua, ettei vois parempaa olla. Kalenterin osto tuolta on kyllä maailman paras idea, sulla on sitten NYC mukana joka päivä. Kivakiva.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!