Vaakalaudalla

Tammikuun kohokohta Matkamessut 2014 on täällä. Koko loppuviikko on organisoituna täyteen kivoja tapahtumia ja tapaamisia samanhenkisten travellereiden kanssa. Koko alkuvuoden tärkein ja odotetuin viikko on koittanut ja yhtäkkiä kaikki on vaakalaudalla! Minulle puhkeaa todella häiritsevä nuha huonoimpaan mahdolliseen aikaan kuin salama kirkkaalta taivaalta. Ei sovi mun suunnitelmiin!!

Olin vielä eilen ironisesti luonnostellut päässäni postauksen siitä, miten kiireisenkin viikon aikataulut voi päättäväisyydellä sovittaa yhteen treenaamisen kanssa. Hah, siis minulla oli ihan sataprosenttinen suunnitelma, joka ei voi epäonnistua! Sitten räkä alkaa valua solkenaan, okei, joku tilapäinen häiriö varmasti. Ei merkitä edes riskianalyysiin, sillä olen jo suorittanut oman osani flunssailusta vuodenvaihteen aikaan, kiitos vain.

Menen luottavaisena nukkumaan ja lähden täysin tälläytyneenä ja pinkkiin sonnustautuneen uuteen energiseen päivään tänään. En edes uhraa ajatusta sille, että joudun pyyhkimään nenän alusta kiihtyvään tahtiin. Se ei ole mitään.

Puolenpäivän aikaan istun ruokalassa lysähtäneenä kasaan. Nenä helottaa punaisena ja iho on rikki hankaamisesta paperin kanssa. Takana on kaaottisia tunteja asiakaspalvelun, norona valuvan nenän ja paperitollojen kanssa pelaten... Työkaverit alkavat vihjata, että olisi parempi lähteä kotiin sairastuttamasta muita. Siipi maassa laahustan kotiin.Ja nyt en sitten keksi ratkaisua huomiseen. Matkamessujen ammattilaispäivään. Keksin ratkaisun jopa Seattle-kateuteen silloin. Mutta nyt en keksi.

Sairaana ei ole töihin menemistä, se tuli hahmotettua tänään. Ja jos ei töitä, ei huvia. Huomenna some-kanavat täyttyvät travellereiden jälleennäkemisestä, riemunkiljahduksista, hauskanpidosta ja uusista ideoista matkailuun liittyen.

Että semmoista. Huomenna olen joko ihmeparantunut tai offline. Be the first one, be the first one!

8 kommenttia

 1. :( toivottavasti paranet pian ja päästään näkemään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Here I come, tauti on takanapäin jes! <3 Cu soon!

   Poista
 2. Voih eih...Pikaisia paranemisia! Mä ajattelin siirtää orastavan kurkkukivun jonnekin hamaan tulevaisuuteen. Ei nyt. Ulla, nyt kules tuoretta inkivääriteetä kehiin...Paraneparaneparane! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikea asenne! Toivottavasti on toiminut :) Pian nähdään, täällä aletaan olla jo täydessä iskussa!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. <3 <3 <3 Kiitos, toivotuksista oli selvästi apua!

   Poista
 4. Poskien painelua viileällä, helpottaa limakalvojen tulehdusta (nenän kautta hengittäminen ulkona tällä kelillä myös). Yritä olla niistämättä, koska se ärsyttää limakalvoja vielä enemmän. Laita tupot nenään :) Purskuttele ja kurlaa suolavedellä (keitä litra vettä ja sinne reilu teelusikka merisuolaa tai muuta puhdasta suolaa. Jäähdytä.) niin suu desinfioituu. Sit sitä inkivääriä, hunajaa, överit C-vitamiinia ja Buranaa.
  Pidän täällä peukkuja!
  Terveisin uskollinen lukijasi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wau kiitos! Kyllä olet ihana! Tästä tuli niin hyvä mieli, pahoittelut että vastaamisessa kesti. Tallennankin nämä ohjeet tulevaisuuden varalle! Tällä selviää mistä tahansa tukalasta paikasta takuulla.

   Poista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!