Madventures ja pätkätyösukupolven itsenäisyysjulistus

Ai että money well spent, kun ostin tänään hetken mielijohteesta uusimman Imagen traveller-idoleideni, Rikun ja Tunnan, komeiltua kannessa. Lehdessä olleet kaksi erillistä juttua näistä Madventures-sankareista inspiroivat minua yllättäen aika kovasti."Kaverukset lähtivät vuonna 2002 maailmanympärimatkalle. Matkasta tehdystä ohjelmasta syntyi heidän maailmankuvansa pamfletti, josta olisi vielä muodostuva jonkinlainen pätkätyösukupolven itsenäisyysjulistus." (No eipä vähän!) Tsekatkaapa tuo ympäröity osuus, aijaijai-jai!


Artikkeli toi paljon uutta tietoa minulle molemmista travellereista, mutta yllätyksekseni Tunna puhutteli minua tällä kertaa vahvemmin. "Milanoff on jonkinlainen auringon lapsi, jonka puhe pursuilee superlatiiveja ja joka intoilee milloin mistäkin. Toisaalta hän saattaa myös tulistua hetkessä." Hmmm jotakin tuttua tässä ihmistyypissä on...

Rikussa minua viehettää hänen kova työteliäisyytensä tietysti myös verbaalisen superrrrlahjakkuutensa ja karisman ohella. Minulle on syöpynyt päähän vanha telkkarimainos, jossa nainen tekee kolmea työtä ja käy aina illalla viemässä laiturin laudan alle illan tienestit. Lopulta hän lähtee maailmanympärimatkalle ahkeruutensa ansiosta. Olen romantisoinut tämän mainoksen päässäni ihan hiiteen ja minulle tulee Rikusta mieleen tämä sama mentaliteetti. Muistelen lukeneeni, että hän työskenteli Venäjällä kaivoksessa, jotta sai rahat kasaan Madventures-seikkailua varten. En ole varma tästä tiedosta, mutta Imagen artikkeli vahvistaa joka tapuksessa hänen työteliään luonteensa. 

Sisulla ja tahdolla kaikki on mahdollista - näitä viestejä en kyllästy lukemaan. 

"Vapauden hehkuttamisesta tuli hänen kapinansa." Olen myyty. 

2 kommenttia

  1. Ai tää oli Imagesta! Mä näin tän aiemmin sun Instagrammista ja olin ihan fiiliksissä. Harmi kun ei voi saada tuota lehteä käsiinsä täällä NZ:ssa! Paitsi pitääpä tsekata löytyiskö se verkosta.

    Sisulla ja tahdolla todellakin on kaikki mahdollista!

    VastaaPoista
  2. Niin samaa mieltä! Mää olin kans ihan fiiliksissä tuosta. Kiitos kommentista Laura! (:

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!