Blogi, blogimpi, blogein

Hei mussukat! :) Viime aikoina blogit ja bloggaaminen ovat olleet tapetilla enemmän kuin ehkä koskaan aiemmin. Ainakin minun seuraamani mediat ja kanavat ovat täyttyneet kiinnostavista uutista blogien suosion ja merkittävyyden jatkuvasta kasvusta. Ehkä se on sitäkin, että Matkamessujen jälkeen huomaan kaikki uutiset herkemmin ja bongaan kiinnostavia ilmiöitä helpommin. Olen pohtinut ja suunnitellut omaa bloggaamistanikin paljon viime aikoina, mutta ironisesti se on näkynyt siinä, ettei ole ollut aikaa kirjoitella tänne!Tänään on blogosfäärissä iloittu Cisionin julkaisemasta listauksesta, jossa on rankattu tämän hetken kuumimmat matkablogit. Lista on ollut kerrassaan upeaa luettavaa! Monta tutuksi tullutta tyyppiä ja heidän blogiaan komeilee Top10:ssä. Haluankin onnitella lämpimästi teitä kaikkia ansaitusta kunniasta ja kiittää, että saan oppia rinnallanne paremmaksi bloggaajaksi itsekin <3

En ole ainut bloggaja, joka on todennut ääneen, että blogin pitämisen paras anti on se, että sitä kautta tutustuu uusiin huippuihin tyyppeihin. Saa uusia Ystäviä myös live-maailmaan. Tämä konkretisoitui hyvin viime perjantaina, kun istuimme pelaamassa Menolippua Kean täydellisessä pastellikodissa Inkan ja Maken kanssa. Näitäkään helmiä en olisi löytänyt elämääni ilman blogia. 

Kaikessa on kuitenkin myös miinuspuolensa. Välillä noita lähettää nuolen niskaan ja pää ei käänny. Veikkaampa, että osasyyllinen siihen on tämä ah niin koukuttava blogimaailma. Nyt vähän sirdaludia naamaan ja unille.


Ps. Jos blogiaihe kiinnostaa, kannattaa tsekata esim. tämä Panun postaus ja tämä Nellan esitys

6 kommenttia

 1. Hej, minäkin olin ihan inoissani Cisionin julkaisemasta listauksesta - huippu juttu! ja huippu blogeja, ja sitten vielä niin jänskää että on ollut ilo ja kunnia tutustua noihin upeisiin tyyppeihin blogin takana...whoop!whoop! :) Mutta mitä, onko sulla noidan nuoli? aijaija... Pirteää tätä päivää kuitenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oli joku noidannuolen tyyppinen mutta se meni relaxantilla ohi onneksi :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. <3 sydämiä vaan myös teidän kaikkien ihanien päivään =) Hyvää kiertämään virtuaalisesti! =)

   Poista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!