Pariisin kevättä rinnassa



Pariisi on osoittautunut erittäin hyväksi kohteeksi viettää pääsiäistä kolmessa polvessa. Kaikki ovat olleet tyytyväisiä, sillä nähtävyyksiä riittää ihmeteltäväksi tässä kaupungissa. Jengimme on pysynyt kasassa kuta kuinkin koko ajan, vaikka sovimme, että jokainen voi myös lähteä omiin suuntiinsa, jos intressit eivät kohtaan.



Sääkin tajusi tänään lämmetä ja Forecan pessimistit saivat pettyä, kun koko päiväksi annettu pilviennuste muuttui koko päivän kestäväksi auringonpaisteeksi. Keli on kyllä ollut todella vaihteleva lämpötilan suhteen ja olemme kokeneet niin hikoilua kuin hytinääkin Pariisin keväässä. Mutta fiilis on ollut hyvä koko ajan, sillä aurinko on maalannut maisemat ihanan kirkkaisiin väreihin ja tiedätte, että siitähän meikäläinen ilakoituu.


Osalla porukkaa kävimme kokemassa Eiffel-tornin ja Seinen seudun yövalaistuksessa hetki sitten. Pariisi on valtavan upea aamusta iltaan, vaikkei se olekaan minun sielunmaisemani. Eve, jos luet tätä, voin kertoa, että olen monesti ajatellut sinua täällä sun sielunmaisemassa :)



Vielä huominen ja sitten kutsuu Helsinki.

Ei kommentteja

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!