Honeymoon Destination

Hellurei ja terkkuja Lontoosta! Palattiin juuri kotiin viikonlopun salareissultamme ja huh huh, kuinka paljon kahdessa päivässä ehtiikään, jos vain herää aikaisin ja lähtee liikkeelle. Valittiin häämatkakohteemme sillä perusteella, että voimme toteuttaa sen täysin omilla ehdoillamme ilman että tarvitsee esimerkiksi työnantajien kanssa alkaa säätää. Muina pointteina olivat taloudellisuus ja tietysti elämyksellisyys, ja näiden speksien perusteella Lontoo valikoitui meille tällä kertaa parhaaksi kohteeksi. Päätimme pitää suunnitelmat salassa lisäkihelmöinnin saamiseksi, mutta eipä arvattu miten paljon kihelmöintiä ja uteliaisuutta se aiheuttikaan! :D 


Lontoo. Tuo toinen maailman musikaalikehdoista New Yorkin ohella. Saimme idean musikaalimatkasta jo monta kuukautta sitten ja siitä alkoi tarkka show'n valintaprosessi. Spotify lauloi eri broadway-musikaalien soundtrackeja kunnes oikea esitys varmistui. Wicked. 

Luin wikipediasta, että "Wickedin ensimmäinen Pohjois-Amerikan kiertue lähti matkaan Torontosta maaliskuussa 2005. Yli 2,2 miljoonaa ihmistä näki Wickedin kiertue-esityksen sen kahtena ensimmäisenä vuotena ja se tuotti yli 155 miljoonaa dollaria. Kiertueen esitykset ovat lähes joka päivä loppuunmyydyt ja liput neljän viikon mittaisiin vierailuihin myydään loppuun noin seitsemässä tunnissa. - - - Lontoossa Wickediä on esitetty vuodesta 2006 saakka." Arveltiin, että näiden tietojen valossa, show ei voi olla huono. Ja onneksi emme joutuneet pettymään!Ainut henkilö koko maailmassa, joka tiesi etukäteen meidän suunnitelmista, oli Korean siskoni Angela, joka sattui juuri valinnan tehtyämme kirjoittamaan minulle, että hän oli nähnyt juuri Wickedin Japanissa ja että se oli kiilannut hänen musikaalikokemuksiensa kärkeen! Suuri syy miksi Angelasta ja minusta tuli ystäviä New Yorkissa oli rakkautemme musikaaleja kohtaan ja en voinut olla kertomatta hänelle, että taas sielujen siskoja yhdistää yksi musikaali lisää - mekin olemme menossa katsomaan samaa musikaalia hääpäivänämme! 

Angela kertoi minulle arvokkaan suusta suuhun kulkevan tiedon - musikaaliin ruukataan pukeutua vihreään. Niinpä täällä pallon toisella puolen alkoi armoton vihreän juhla-asun metsästys. Ja en voinut edes stylisti-Miksullenikaan kertoa, ettei sopimuksemme salamatkasta paljastu! Lopulta tein ostokset muutama päivä ennen lähtöämme. Vihreä paituli, vihreät kengät ja Makelle uusi niin ikään vihreä kravatti. Lopulta laittautumiselle ei kuitenkaan jäänyt paljoa aikaa, sillä palohälyytys (väärä tietysti) hotellissa tärkeimpään aikaan sotki hieman aikatauluamme.


Mutta värivalintani upposi hyvin teatterin puitteisiin, eikö? 


Wicked oli henkeäsalpaava kokemus. Ennen väliaikaa tapahtunut kohtaus oli suorastaan yliluonnollinen kaikessa lavasteiden, musiikin, esiintyjien ja erikoistehosteiden tykityksessä. Alkoi oikeasti ihan itkettää ihastuksesta ja häikäisevyydestä. Wicked on kokemus, jota voi suositella kaikille ja  saamme olla tyytyväisiä, että teimme oikean valinnan tähtiviikonloppumme huipennukseksi.  

Mutta viikonloppuun mahtui paljon muutakin. Laskin lentokoneessa, että suihkimme Lontoon paikallisliikenneväylillä yhteensä 18 kertaa viikonlopun aikana (vaihdot ja lentokenttämatkat on laskettu mukaan). Näin ollen lisää tunnelmia tulossa pian, mutta nyt menemme nukkumaan reissuväsymyksiä pois. 

En voi sanoin kuvailla kuinka ihmeissämme olemme olleet kaikesta muistamisesta, toivotuksista ja arvailuista, joita olemme hääpäiväämme liittyen saaneet eri kanavia kautta. Ne ovat tehneet viikonlopustamme entistä erityisemmän :) Kiitos <3    

2 kommenttia

  1. Teidän suunnitelmissa mukanaolo ja arvailu johtuu "vaan" siitä että te ootte niin erityisiä ja ihania! :) <3 En malta oottaa matkakertomuksille jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiva niin sitte on hyvä syy tehdä pian seuraava osa :) Ja ite oot ihana, tuo kommentti todistaa just hyvin sen <3

      Poista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!