12.4.09 Viimeinen chillailupäivä Pariisissa

Pariisilainen saa varmasti hyvät sääret asuinpaikkaetunaan, sillä niin paljon pitää portaita päivittäin kulkea edes takaisin metroasemilla ja muualla kaupungissa. Kolmen superaktiivisen päivän jälkeen päätimme nukkua kerrankin pitkään ja heräsimme vasta hyvästelemään KaPen, jotka lähtivät päivää ennen meitä kotiin. Haimme lähileipomosta kroisantteja ja pikkuleivoksia ja tulimme syömään aamiaisen sänkyyn. Aah, oli täydellistä nauttia vuoteessa Pariisin herkkuja katsellen ikkunasta aurinkoista kaupunkia säkkipillimusiikin ja kirkonkellojen kalkatuksen kantautuessa huoneeseen jostain kaukaisuudesta.

Suuntasimme viettämään viimeistä Pariisi päiväämme Luxemburgin puistoon.

Pariisilaiset nauttivat pääsiäisestä lukien kirjaa tai lehteä puistossa.


Mun ja Maken tulevaisuus :)

Päätimme nauttia piknik-lounaan puistossa ja hyväksi tuuriksemme joku paikallinen puhallinorkesteri aloitti konsertin juuri piknik-paikassamme ja niin lounashetkestä muotoutui varsinainen pariisilainen kulttuurielämys orkesterin soittaessa tuttuja biisejä (mm. Abbaa) hyväntuuliselle yleisölle.

Pariisista täytyy sanoa, että kaupunki on kyllä melko kallis. On ihan tavallista, että 0,33 l vesi maksaa 3,5 euroa. Plussaa puolestaan ovat ystävälliset asukkaat, loistava ilmasto ja järjettömän upea arkkitehtuuri. Näillä eväillä jaksaa taas pitkään! Huomenna tosin herätys 2:30 ja pitkä matkustuspäivä edessä. Nyt siis nukkumaan, että jaksaa palata räntäsateiseen kotimaahan.

Ei kommentteja

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!