Valkohiekat vastaan kaktukset

Ajattelin tänä iltana laittaa naapuriosavaltiot vastatusten. Kumpi voittaa - New Mexico vai  Arizona - kun peliin laitetaan osavaltioiden kansallispuistoista White Sands ja Sonoran autiomaa? Silkkisen pehmeä valkoinen hiekka New Mexikossa, joka ei kuumennu koskaan vaiko kenties Arizonan saguaro-kaktukset, joita ei kasva missään muualla maailmassa villinä kuin täällä? Itse en osaa sanoa, että kumpi kohde hämmästytti minua enemmän...
Etäisyyttä kansallispuistojen välillä on alle 300 mailia. Molempia alueita yhdistävänä tekijänä on tulisena paahtava aurinko, joka ei anna armoa. Ilman vettä ja auton ilmastoinnin tuomaa suojaa kuolema koittaisi alta aikayksikön. Positiivisena puolena tässä on se, että käärmeet ja skorppioonit eivät viitsi näyttää nokkaansa ulkosalla näissä keleissä, joten Suomi-tyttö ja -poika voivat rauhassa hikoilla hetkisen porotuksessa :DMitäs te sanotte, kumpi paikka herättää enemmän kiinnostusta siellä puolen ruutua? 

6 kommenttia

 1. No kaktukset tietenki, ehdottomasti!!! Lähinnä nyt sen vuoksi että en millään onnistu reitittämään meitä noiden valkoisten hiekkojen luo enkä halua kuvitellakaan että ne olis siistimpiä kuin kaktukset. Vaikka vähän tekis mieli, eihän se oo ko 300 mailia... :D Pojat tykkäis!

  VastaaPoista
 2. Mä oon nähny noi kaktukset jo... eli nyt jos pitäis päättää niin noi hiekat!

  VastaaPoista
 3. Molemmat paikat näyttää ihanilta ja sää oot ihan älyttömän nättinä joka kuvassa!

  VastaaPoista
 4. Iihaania kuvia. Kaktus maisema vaikuttaa karulta ja haasteelliselta, joten ehdottomasti ne. Valkoisen hiekan kanssa sovitte hyvin yhteen, aivankuin asuisitte siellä valkoisilla hiekkadyyneillä:D

  VastaaPoista
 5. Kiitos ihanat kivoista kommenteista, niitä on niin kiva saada <3

  VastaaPoista
 6. Vau, mää sanon kyl et hiekka, ihan käsittämättömän valkoista! Ja vitsi toi on niin ihana kuva, missä oot Ulle hiekalla kuin aavikon kuningatar/prinsessa/hottisbeibe, ihana!!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!