On the road

Valkoinen Nissan kiiti halki preerioiden tänään Flagstaffista kohti...


...tätä.

Määränpäässämme kimalteli Colorado river ja Pagen pikkukaupunki, jotka sijaitsevat komeasti keskellä punaisia kanjoneita ja intiaanien maita. Super8-motellimme ikkunasta avautuu häikäisevä joki- ja kanjonnäkymä - harvassa kahden tähden paikassa mahtaa olla tällaista tarjolla!

Kirsikkana (hahaah) kakussa oli tänään se, että täällä meitä odotti illallistreffit Kirsi(kan) ja hänen Jouninsa kanssa :) Miten voikaan olla mahdollista sattua samana päivänä tänne keskelle ei mitään? Sitä ei kukaan tiedä, ja jos tietääkin, ei kerro. Mutta kohtalon sormelle lähtee kiitokset samoin kuin illalliskumppaneillemme. Oli mahtava ilta ystävät!


8 kommenttia

 1. Kiitos mukavasta illasta Pagen Bonkersissa, Ulla ja Marko! Ehkä tiemme kohtaavat vielä lähipäivinä :) Jouni ei voinut sitten sanoa kuvaa ottaessaan että mun paita on ihan vinossa...

  Mun nimen englannos voisi olla Cher(ry), joten kirsikkaista tosiaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kohtasivathan ne... ennemmin kuin arvattiinkaan. Kiitos taas kaikesta, Cherry!!! :)

   Poista
 2. Vau, Ulla, mitä kuvia! Erityisesti tykkäsin toisesta, 7. ja 9. kuvasta, aivan upeita! Ihanaa että pääsitte tapaamaan tuttuja maailman äärissä! :) Odotan innolla mimmosia kuvia saat Antelope Canyonista, ei paineita, mutta aattelin näyttää ne jätkille että niiden on pakko suostua muuttamaan meidän reittiä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos palautteesta! Ne kuvat on otettu käsi autonikkunasta ulkona hirveässä vauhdissa. Kun monta ottaa, niin jotku onneksi tärppää :) Ja voih tuli niin hyviä kuvia Antelopesta, odotahan kun saan ne laitettua jakoon!!

   Poista
 3. Komppaan noita Inkan kuvavalintoja! HIENOJA! Ja näistä tulee niin ikävä tien päälle... mutta kohta, kohta! Oma roadtrippi hakee uomiaan täällä. Toissapäivänä varattiin motellit ja auto, eilen rastitin meille lennoille vierekkäiset paikat. Pitäiskö hakea joku countdown appi iPhoneen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Tässä ois tämmönen: http://itsalmo.st/

   :)

   Poista
 4. Hienoja fotoja! Täytyy myöntää, että reissukuume kasvo nyt ihan sfääreihin näiden sun postausten jälkeen, hitto sentään. Huomenna lähtö, iiks!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon. Ja iik voin vaan kuvitella sen matkakuumeen määrän! Ihanaa reissua, NAUTTIKAA! Ja varmasti nautittekin.

   Poista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!