Kesäjuhlista varaslähtö kesälomaan

Se olis melkein niinku kesäloma nyt! Melkein siksi, että huomenna ei tarvitse enää mennä toimistolle, muttei ihan siksi, että luvassa on vielä etätyöpäivä hoideltavana ennen kuin loma virallisesti starttaa. Päästiin kuitenkin jo virittäytymään loma- ja Amerikka-tunnelmaan melko kätsysti, kun USA:n suurlähetystön perinteisiä kesäjuhlia vietettiin tänään. Sää suosi meitä juhlijoita ja innovaatiokeskuksen parvekkeilta avautuva merinäköala laittoi tällä kertaa parastaan aurinkokylvyssä.

Koska suurlähettiläs saa olla tietyssä kohteessa vain määrätyn verran vuosia, tulee lähdön aika aina lopulta käsille. Nämä olivat Oreckien viimeiset kesäjuhlat Suomessa. Etenkin aina niin sydämellistä ja lämmintä Codya tulee kyllä oikeasti ikävä. Onneksi saatiin napattua yhteinen kuva muistoksi. Kuvassa oikealla Cody, Miksu, Maksu ja oikealla vieressäni ihana Heidi, jonka kanssa olemme järjestäneet vaikka mitä kivaa yhteistyössä. 

Yhden vuorokauden kuluttua on myös meidän vuoro lähteä taas keräämään autenttisia Amerikka-kokemuksia :) Turha varmaan edes sanoa, että en_malta_odottaa! 

2 kommenttia

  1. HAUSKAA MATKAA!!! En kestä, aivan ihanaa että teidän reissu alkaa jo huomenna, wuhuu! Toivon päivityksiä reissun aikana, ja lupaan kommentoida hurjasti. :) Vielä kerran ihanaa matkaa, ja hyviä pannareita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa Inka, mukava tietää että ainaki joku/jotkut odottaa innolla reissupostauksia :) Katotaan kuin siirappista tulee - sitä toivon :D

      Poista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!