TJ3 - ja sitten vain että huh hellettä

Vast'ikään kommentoin Inkan blogiin, etten ole mikään ahkera säätiedotusten seuraaja. Luotan yleensä siihen, että lomalla on juuri sopiva lomasää. Nyt Make kuitenkin tuli hieromaan nokkani eteen meidän reissun ensimmäisten kaupunkien ennusteita ja lukemia oli oikeastaan hankala edes tajuta. Phoenix 39-43 Celsiusta! En muista olenko koskaan ikinä kokenut moisia lämpöjä missään.Mutta eihän lämmin luita riko! Olen helteessä hikoilun ystävä ja tunnen perinteisesti itseni sitä nätimmäksi, mitä kuumempi on. Nyt on siis odotettavissa mitä suurinta hehkeyttä! ;) Ehkäpä raportoin sitten reissun päältä, että missä se meikäläisen raja kulkee.

Vielä olisi kolme päivää kulutettavina ennen lähtöä. Aika on tosissaan ollut pysähtyneenä ja melko monta kertaa päivässä ehdin miettiä, että montako päivää vielä. Ja lukema on aina sama kuin edelliselläkin kerralla...

No loppua kohti varmaan valmistelut kiihtyvät. Huomiselle on varattuna siivouspäivä, sillä meille tulee tilapäisasukkeja tänne reissumme aikana. (Murtovarkaille siis tiedoksi, turha tulla meille!).

Keskiviikkona on suurlähetystön kesäjuhlat ja torstaina sitten pakataan. En edelleenkään osaa alkaa pakkaushommiin näin aikaisessa vaiheessa. Lyhyen lentovaihdon takia, meidän pitää kyllä varautua siihen, että laukut jäävät Manchesteriin ja saamme kassukat vasta San Diegossa reissun puolivälissä. Mutta kun noita lukemia katsoo, niin ei kai sitä juuri uikkareita ja hellemekkoa kummempaa tarvitsekaan. Ja onhan mulla se hehku asusteena ;)

4 kommenttia

 1. Aika lämpimältä näyttää! Muista sitten postata aina vähän väliä meille leuhkimispostauksia, jottei unohdu se totuus, että amerikassa on aina kauniimpaa! :)

  VastaaPoista
 2. Oho, kuuma reissu siis tulossa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista Jenna. Ja siltä tosiaan vaikuttaa :D

   Poista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!