Ihmisiä ja blogeja - magic!

Ennen ihmeteltiin, että miten joskus on pärjätty ilman kännykköitä. Nyt ihmettellään, miten joskus on pärjätty ilman blogeja. No minä ainakin. Kerronpa pari seikkaa, joita blogin pitäminen on tuonut elämääni viimeisen vuorokauden aikana.Torstai-iltana - armeijatermejä käyttääksemme klo 1900 - olimme saapuneet yövieraani Inkan kanssa Leijuvaan Lahnaan matkabloggaajien miitti-numero-kakkoseen. Päätimme käydä esittelykierroksen ja kartoittaa paikalla olleiden matkasuunnitelmia. Kävi ilmi, että lähes kaikilla oli edessään USA road trip tänä kesänä, uskomatonta! Oman reissun lisäksi pääsen siis myötäelämään blogiharrastuksen kautta Kean, Nellan, Inkan ja Lahjan reissuja ja fiilistelemään niitä muutenkin. Nice!

Huvittuneena pistin merkille, että tässä seurassa saattoi kuulla lauseita tyyliin "no siis en ole tehnyt mitään pidempää reissua, ihan vaan jotain kuukauden reissuja ja silleen". Hahah, "ihan vaan kuukauden reissuja" - tällaisessa vaikutuspiirissä haluan todella olla ;)

Illan aikana sain henkilökohtaista valokuvausopastusta ammattikuvaajalta, sain testata eri objektiivejä ja mikä parasta pääsin puhumaan matkustelusta suu vaahdossa. Paikalla oli myös muita hörhöjä, jotka ovat opetelleet huvikseen USA:n osavaltioden pääkkaupunkeja. Sovittiin kisailuilta tulevaisuuteen, jes! 

Perjantai-aamuna marssimme Inkan kanssa ruokakauppaan ja loihdimme normityöaamua komeamman aamiaisen meillä. Aamiaista mutustellessamme pohdimme, mitä kaikkea kivaa blogit ovat tuoneetkaan elämäämme. Bloggaus ei ole todellakaan vain some-tuttavuuksia vaan kuten nämä itse pystyyn laittamamme miitit osoittavat, oiva tapa saada myös mukavia irl-tuttuja samanhenkisistä ihmisistä. 

Tämän päivän kruunasi postaus, joka tuli vastaan Facebookissa. Maineeseen ja kunniaan Lilyssä ampaissut Kaunis päivä -blogin Miia oli tehnyt postauksen minusta. Siis meikäläisestä! Olin juuri kerennyt vaipua alemmuuskompleksiin, kun Facebook-sivulta bongasin postauksen minusta itsestäni! Häkeltyneenä luin postausta ja oli pakko alkaa hihitellä vähän tälle hassulle maailmalle. 

Somen maailma on ihmeellinen. Perustakaa ihmiset blogi! Se kannattaa. Sanokaa minun sanoneen.

11 kommenttia

 1. Ihana ihana Ulla! Kiitos vielä eilisestä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellenne! Oli kyllä superinspiroivaa tavata jälleen! <3

   Poista
 2. Kiitos, mulla oli aivan mahdottoman mukavaa!

  VastaaPoista
 3. Voi kiitos taas ihana Ulla linkittämisestä. Ja sinä itse olet syy postaukselleni, eli kiitos kuuluu sinulle! Some ja ystävyys on ihmeellisiä asioita :)

  VastaaPoista
 4. Hihi, mahtavaa! Kiitti vielä tosi paljon hostauksesta, ilman sua mun osallistuminen näille upeille miiteille olis monin verroin vaikeampaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mää majotan, jos vaan näitä miittejä tulee! Ihana oli nähdä. Mää muuten tein illalla ihan ite niitä sun kesäkurpitsa-herkkuja! Eka kerta, kun ikinä tein mitään kesäkurpitsasta! :)

   Poista
  2. Oi vitsi! Ne on kyllä niin herkkua! :D

   Poista
 5. Hey, ihana postaus ja niin totta. Blogit <3 Ja tietysti höristelin korviani tuosta matkabloggaajien miitingistä. Whatwhat?! :))) Oletkohan jo lähtenyt reissuun? Aivan loistavaa reissua ja terkkuja täältä Californiasta! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanna sun ehdottomasti pitää liittyä ja tulla mukaan seuraavaan miittiin syyskuussa! Me lähdetään pe-aamuna eli vielä noin vuorokausi kärvisteltävänä. Milloin te tuutte takaisin?

   Poista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!