Nuorten aikuisten Amerikka-verkosto Name

Ajattelin infota tänään Facebookissa avatusta uudesta verkostosta - Namesta. Kuten monet tietävät, olen ollut Suomi-Amerikka-ystävyysseuratoiminnassa mukana jo vuosia. Alunperin lähdin yhdistykseen mukaan, koska arvelin, että se mahdollistaisi mukavia kokemuksia kotimaassa (kuten amerikkalaisten juhlien viettoa) sekä toivon mukaan toisi uusia ideoita päästä tekemään mahtavia reissuja tähän suureen valtioon, jossa on niin paljon näettävää ja koettavaa.

Enpä arvannutkaan, miten paljon kaikkea toimintaan liittyminen toikaan lopulta elämääni eri ihmisten, reissujen ja tapahtumien muodossa Suomessa ja Jenkeissä. <3

Vasen kuva: Jutta Rikola

Kuva: Mikko Taskinen


Kuva: Jutta Rikola

Vasen kuva: Eino Korkala
Nyt olemme perustaneet Suomi-Amerikka Yhdistysten Liiton alla itsenäisesti ilman byrokratiaa toimivan Nuorten aikuisten Amerikka-verkoston palvelemaan sitä tarkoitusta, että uudet hyvät sattumat ja ideat pääsevät kohtaamaan samanhenkisten hyvien tyyppien välillä. Suunnitteilla on yritysvierailuja, elokuvailtoja skeä amerikkalaisten juhlien viettämistä yhdessä. Vain taivas on rajana!

Jos sinullakin sydän sykkii "Amerikan meiningille", niin klikkaile itsesi Facebookiin ja tule mukaan Nameen. Se ei vaadi mitään sen kummempaa.

Ensimmäinen verkostoitumisiltamme on yritysvierailu Rantapalloon 22.4., josta olen aika mielissäni! Luvassa on yritysesittelyn lisäksi rentoa jutustelua ja Namen toiminnan suunnittelua. Jei! =)

2 kommenttia

  1. Tää on loistava idea! Ja vautsi mikä yritysvierailu, harmi vaan kun oon toimistolla just 23. ja 24. päivät..

    VastaaPoista
  2. No on kyllä höhlä juttu et niin läheltä liippaa. Mut sit jos ja kun sää muutat tänne niin sit vaan järkätään taas lisää kaikkea kivaa :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!