Kaunis värikäs maailma ja rakas perheeni mun

Kuten on tainnut tulla tuhanteen kertaan mainittua, elän väreistä. Selasin vanhaa matkablogiani ja löysin kuvia isän syntymäpäivämatkalta Rivieralta muutaman vuoden takaa. Mieleen nousi vain yksi ajatus - kuinka kaunis maailma onkaan väriloistossaan! Voi kesä, sinua on niin kaivattu!

Rakas Heidi vasemmalla, joka järisytti 9-vuotiaan tätinsä maailman parikymmentä vuotta sitten...Näihin maisemiin haluan palata uudelleen. Reissuseuraksi tällaiselle matkalle voisin kyllä kelpuuttaa uudelleenkin perheemme kolmessa polvessa. Koska blogilla on paljon uusia lukijoita, tuli mieleen, että pieni esittely voisi olla paikallaan.

Niinpä tässä perheeni, sil vous plait: 

Äiti ja isä: Erergiset seitsenkymppiset, jotka voi kesäisin bongata mökkeilemästä tai Koillismaan marjametsistä, talvisin hiihtoladulta. Isä on silmissäni huippu-urheilija vuotuisalla tuhannella hiihtokilometrillään, äiti taas on taidokas maalari, jonka ansiosta lapsiinkin on tarttunut hitunen taiteilijaverta.

Siskoni: Toinen heistä on lahjakas säveltäjä, toinen taidokas bisnesnainen. Molemmat sisareni ovat minua yli 15 vuotta vanhempia, joten saan aina olla se iltatähti eri vuosikymmeneltä :) Kaikkia meitä kolmea sisarusta yhdistää kuitenkin voimakas palo matkailuun ja eri kulttuurien näkemiseen. Ja se on peritty äidiltämme, se on vissi.

Siskonlapset: Heitä on viisi ja he ovat iältään lähempänä minua kuin siskoni. Mutta kohta ollaan kaikki aikuisia, sillä nuorimmatkin ovat jo täyttämässä 18 vuotta. Olin kuolla järkytyksestä, kun minusta tuli täti 9-vuotiaana ja mikä vielä pahempaa - vanhemmistani tuli yhtäkkiä mummo ja pappa! Vauva onneksi hurmasi minut ja sittemmin olen toipunut jo kohtalostani.

Muut: perhe on laajentunut hiljalleen ja laajenee edelleen. On siskonmiehet, siskonlapsien puolisot ja poikaystävät... Kaikki sukuun astuneet uudet ihmiset ovat kelpotyyppejä, jotka on voitu mielihyvin toivottaa tervetulleeksi porukkaan. Rakkaita myös he joka iikka.

Mutta nyt, näihin kuviin ja tunnelmiin. Hyvää ja värikästä vappua kaikille!

4 kommenttia

 1. Ah, miten hyvää tämmönen väriterapia tekee, kun ulkona on harmaata ja pilvistä. <3

  Ja tosi kiva postaus, tuo on jotenki aina niin nurinkurista että joku on ollu 9-vuotiaana täti. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, jos väriterapia välittyi sinnekin, sama vaikutus oli kyllä itsellä.

   Ja on se tosiaankin outoa olla 9-vuotias täti :D

   Poista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!