Klaffivirheitä ja hampurilaisia

Eilen oli reissubloggaajien miitti, josta jo edellisessä postauksessa mainitsinkin. Saattaa olla, että matkailupatoumani purkautuu nyt tännekin, kun minut on kelpuutettu matkabloggareiden häikäisevään joukkoon! Jes! :) Edelliset blogini ovat olleet pitkälti reissublogeja, mutta tänä keväänä oli tarkoitus koettaa päästä eroon siitä jatkuvasta maailmalle hinkumisesta, mutta koska se ei onnistu(nut), niin antaa tämän aihealueen kuulua elämääni ja näkyä siellä missä menen. Livenä ja virtuaalisesti.

Eilinen iIlta toi mukanaan burgeriähkyn ja valokuvien lisäksi jälleen monta uutta kivaa tuttavuutta ja heidän mielenkiintoisilta vaikuttavat bloginsa. Käykäähän tsekkaamassa PingviinimatkatKaukokaipuu, Panun matkat, Deep Red Blues, Friolandia ja Archie gone Lebanon, mikäli blogit eivät ole vielä tuttuja.Muuten, mitenkähän siellä koulussa opetettiinkaan... kameramies ei saa näkyä kuvissa?

Uudet kanavat, uudet opit! Nyt blogataan bloggaamisesta.

Lupaan pian kertoa meidän reissusuunnitelmista lisää, kun siitä on tullut kyselyjä. Nyt kauppaan ja Selviytyjien semifinaalin kimppuun! Cu!

4 kommenttia

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!