Tuppikerhon itsenäisyyspäivän juhlat

Meillä on oma tuppikerho. Yksi paikallisyhdistys toimii Oulussa Mirkkulilla ja Mikolla ja toinen haara täällä meillä. Ollaan pelattu (yhdesti ennen eilistä) täällä Helsingissä ja perustettu Facebook-sivu, joten voi sanoa, että ihan virallisesta klubista on kyse ;) Peliin tarvitaan neljä pelaajaa ja eilen paikalle pääsivät Pax ja Mankka. Koska eilen vietettiin arvokasta juhlapäivää, niin innostuin laittamaan hieman juhlaa tänne kerhotalolle. Vielä, kun Pax ehdotti, että laitetaan ykköset ylle, niin juhlavuudesta ei ollut puutetta. Meidän residenssin tyyliin eri kulttuurit, värit ja teemat voivat olla sulassa sovussa. Niinpä itsenäisyyspäivän juhlamenulle päätyi meksikolaisia tortilloita (myös pöytäliina on Meksikosta, joten ne sopi yhteen). Alkajaisiksi puolestaan skoolattiin isänmaallisen Finlandia-hymnin tahtiin.
Kadetit ja Linnan rouva :)Illallisen äärellä katselimme sivusilmällä Linnan juhlia. Ruuan jälkeen kaivettiin tuppikortit esille ja nostettiin läppäri pöydälle, josta katselimme pelin ohessa Maikkarin nettilähetystä ja bongasimme tähtireportteriamme ja muita tuttuja naamoja. Ilta oli oikein onnistunut ja juhlava. 

Tuppikerho toivottaa parhainta onnea ja menestystä 95-vuotiaalle Suomelle!

2 kommenttia

  1. Ei vitsi, mää otan nyt kyllä mallia teikäläisistä ja vähän asennoidun näiden juhlahetkien kanssa! Aivan mahtava idea viettää itsenäisyyspäivää noin, vaikka vaan pienellä porukalla! Nimim. vietin itsenäisyyspäivän kalsareissa katellen telkkaria koko päivän...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos inspiroiduit :) Tuo Henkka-mankka-kaverimmekin sanoi, että hitsi ois pitänyt aina viettää itsenäisyyspäivää näin. Mutta koskaanhan ei ole liian myöhäistä aloittaa ja luoda kaikkia hauskoja perinteitä :)

      Poista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!