Lähtölaskenta lomalle

Pikamoikkaus blogosfääriin! Se on kuulkaas hompit sellainen homma, että huomenna meikäläisellä alkaa 3,5 viikkoa kestävä loma - voitteko uskoa! Minä en sitä vielä oikein voi uskoa. Huomenna alkaa hulina, jolloin seikka alkaa varmaan konkretisoitua itsellekin vähäsen. Työpäivän jälkeen suuntaamme Ouluun, josta tie vie Raaheen, Pyhäjoelle, takaisin Raaheen, Ouluun, Taivalkoskelle, taas Ouluun, Helsinkiin ja sitten New Yorkiin, Miamiin, Key Westiin ja Floridan kuumille moottoriteille! 


Meikäläiselle tyypilliseen tapaan olen valmistautunut reissuun syömällä tänään ja eilen ulkona tuhdisti (koska jouluna ja ulkomaillahan ei saa herkkuja varmasti...) Mutta muut ovat tarjonneet, niin ei ole voinut kieltäytyäkään! :) Nyt kello 23.15 pyykkikone on pyörinyt ja pyykit voisi lähteä viemään narulle. Pakkaaminen on sitten huomisen heiniä, kun töiden ja reissuun lähdön välillä on toivottavasti muutama tunti aikaa... Lahjat on kuitenkin ostettu ja pakattu lähes tulkoon, joten olen valovuosia varautuneempi asioihin kuin aikaisempina vuosina. 

Mutta ei tosiaan tämän enempää ehdi tällä kertaa kirjoitella. Toivottavasti pääsen käymään blogissa seuraavan viikon aikana, sillä muuten saattaa vieroitusoireita pukata. Mutta siltä varalta, että päätän pitää lomaa netissä roikkumisesta pakon sanelemana tai muuten, niin toivotan kaikille ihanaista joulunaikaa! Kiitos, että olette eläneet mukana vaiheissani tämän vuoden livenä ja täällä internetin ihanassa toisessa todellisuudessa <3


Kuvat: Google

Ei kommentteja

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!