Papat pelipuuhissa

Ka, onhan mulle interneetti, kun on kännykkä, joten terkkuja vaan Raahesta ja -24 asteen pakkasesta. Ollaan pääosin pysytelty sisätiloissa sattuneesta syystä ja sen seurauksena keksitty uusia huvituksia. Tai ainakin osa on keksinyt uusia huvituksia. Mun ja Maken isistä on tullut hyviä kaveruksia ja tänään pojat olivat taas poikia, kun he keksivät askarrella omin pikku kätösin Miilu-pelin ja pelata sitä noin 50 vuoden tauon jälkeen (oikeasti puhuttiin tällaisista luvuista!) Hihih, tuntui olevan hauskaa ja säännöt edelleen muistissa! :) Olen aina Etelä-Euroopassa katsonut ihaillen, kun vanhat sedät ovat kokoontuneet pelailemaan yhdessä rannalle ja ajatellut, että tuolla tavalla sitä pitää eläkepäiviä viettää. Vaikka ei biitsiä olekaan, niin pelikerhot ovat aina hyvä idea. Terkkuja vaan myös meidän tuppikerholaisille, oikealla tiellä ollaan! 

Joulu on kyllä pelaamisen aikaa ainakin meidän suvussa. Joko siellä ruudun toisella puolen on ehditty kaivaa lautapelejä tai muita esille? Onko uusia hyvä löytöjä? Me ollaan rakennettu jo yksi 500 sadan palan palapeli täällä, joten voi sanoa, että joulu is on! 

4 kommenttia

 1. Meillä pelataan perinteisesti aattoiltana lautapelejä, ehdoton suosikkimme on edelleen Hotelli.
  Mua kiinnostaa uusista peleistä TriBond (pitää tietää mikä yhdistää kolmea vihjesanaa), mutta en oo nähny sitä missään... ehkä se tulee vastaan jossain joulun jälkeen. Leppoisaa oleilua ja pelailua!

  VastaaPoista
 2. Kiitos pelivinkeistä ja kivasta kommentista <3 Mää oon pelannut sitä Hotelli-peliä vissiin joskus lapsena viimes, oispa kiinnostava pelata sitä joskus. Tuo TriBond vaikuttaa myös kiinnostavalta. Meidän suosikkeja on Menolippu, Mallorca, Rappakalja, Blokus ja lisäksi pelataan myös Upwordsia ja Scrablea.

  K, pidetäänkö joskus lautapeli-ilta yhdessä?

  VastaaPoista
 3. U, ehdottomasti pidetään joskus lautapeli-ilta :) Noista teidän suosikeista en ole tainnut pelata muita kuin Blokusta ja Scrablea.

  VastaaPoista
 4. Loistavaa, voidaan opettaa uusia pelejä toinen toisillemme =) Tammikuun lopulle tai helmikuulle peli-iltaa kehiin siis!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!