Terkkuja New Yorkista!

Kello näyttää Suomen aikaa 4.51 aamuyöllä, mutta paikallista aikaa ei ole vielä iltakymmentäkään. Vähän väsymystä pukkaa päälle pitkän matkustuspäivän jälkeen. Se ei kuitenkaan haittaa, sillä ollaan saavuttu ihanaan rakkaaseen kaupunkiin, joka kuhisee elämää ja olen taas niin onneni kukkuloilla, kun olen päässyt tänne <3 Nyt sitä paitsi köllöttelen jo hotellin sängyssä, joten unimatti voi tulla pian. Ensimmäisen yön vietämme tässä entisen kotini lähettyvillä sijaitsevassa hotellissa 30. kerroksessa. 


Kävimme vähän syömässä ja käpsyttelemässä kaupungilla äsken. Pizzaa juutalaisessa Kosher-ravintolassa ja mustikkapannareita New Yorkerin alakerran Tic Tocissa. Nam! Ihan on paikat entisellään kulmakunnilla säilynyt. Katujen varsilla näkyy vielä jälkiä eilisistä uuden vuoden juhlista - konfettia on aamuttu niin että korttelien päästä Times Squarelta löytyy värikästä paperisilppua. 

Mutta nyt pyyhejoutsenen, Amerikan matkaaja Winstonin sekä Maksun kanssa höyhensaarille. Huomenna uusiin seikkailuihin!

Ps. Haastaakseni itseäni vielä enemmän valokuvaajana, päätin suurentaa blogin kuvia hieman. On se makiaa ottaa kuvia uudella kameralla, mutta samalla myös vaativaa. Paljon harjoitusta tarvitaan, mutta riittänee lähiviikkoina ainakin kuvauskohteita! :)

3 kommenttia

 1. AIVAN IHANA POSTAUS!!!! En pysty ymmärtää että ootte oikeasti nykissä! (sata huutomerkkiä tähän) MAHTAVAA reissua teille kaikille, toivottavasti laitat tosi paljon kuvia tänne ja mun puolesta niitä voisi suurentaa vielä entisestään. :) Ja nam minkä näköinen pannari ja ihana miten jännittävän innostuneet ilmeet Mirkalla ja sen kaverilla on.

  Teille tulee varmasti niin ikimuistoinen reissu! En kestä!!!

  Ja tsemppiä kameran käyttöön! Se on aluksi vähän haastavaa mutta mua autto esim että kirjoitin sillon aluksi ylös että millä aukolla kantsii ottaa mimmosia kuvia ja lunttasin aina lapusta (vaikka mulle naurettiinki ihan sikana ko tein näin mutta en vaan muistanu). Ja tietty kuvaat tuon reissun aikana niin paljon et oot ihan haka sitten ku tuut takas. :)

  Kauanko muuten ootte reissun päällä? Varmaan oot maininnu mutta en nyt tähän hätään muista. Toivon että mahollisimman pitkään että pääsettä nauttimaan täysiä!!

  Jos ei oo vielä selevinny niin toivotan ihanaa matkaa (on se kyllä tainnu) ja toivon ite hurjasti postauksia reissulta!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Inka kommentista ja siitä että haluat lukea meidän reissujuttuja nuin innolla :) Tuli hyvä mieli tästä kannustavasta viestistä. Nuo vinkit kameran suhteen ovat superhyviä ja ehdottomasti tulen kirjoittamaan niitä ylös kunhan ensin keksin ne logiikat. Elättelen toiveita et Floridan aurinkoisessa säässä kuvaaminen helpottuu kummasti valon määrän varmaan vähintään triplaantuessa. Tosin täälläkin on aurinko välillä paistellut ja se tuntuu ihan omituiselta valoilmiöltä! En silti ole vielä kovin montaa onnistunutta kuvaa mielestäni onnistunut ottamaan. Räpsyjä vain.

  Ollaan reissussa ensi viikon sunnuntaihin saakka eli 13.1. saakka. Nyt tuntuu etten haluisi pois tullakaan! :)

  VastaaPoista
 3. Oon NIIN onnellinen sun puolesta, että oot taas New Yorkissa!

  Tuhansia valokuvia järkkärillä ottaneena voin sanoa, että suurin osa meidän matkakuvista on räpsyjä. Niitä todellisia helmiä on muutama / matka. Ehdottomasti paras valo kuvaukseen on aamu- ja ilta-aurinko. Keskipäivän aurinko taitaa olla haastavin. Tsemppiä järkkärin opetteluun!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!