Terveisiä Matkamessuilta ja (reissu)kuulumisia


Huhheijaa, mitä hulinaa viime ajat ovat olleet! Menoa ja meininkiä tulee jatkumaan ainakin viikon loppuun saakka Matkamessujen merkeissä. Olen tavattavissa sunnuntaina Matkamessujen yhteydessä järjestettävässä Blogipaviljongissa, jossa olen myös tänään hengannut. Blogipaviljonki esittelee matkailusta kiinnostuneelle yleisölle suomalaista blogiskeneä olohuonemaisessa tilassa TUI-lavan vieressä. Tulkaahan siis juttelemaan bloggaajien kanssa messuilla liikkuessanne!

On suorastaan huvittavaa, kuinka paljon olen viettänyt aikaa matkablogi-teeman äärellä – ja kuinka vähän olen ehtinyt tänne postailemaan! Teen matkabloggaamiseen ja urasuunnitteluun liittyvää opinnäytetyötä parhaillani ja vuoden vaiheen ympärillä olen haastatellut bloggaajakonkareita. Lisäksi olen ollut muutamissa tapahtumissa ja tempauksissa mukana. Teinkin kaikesta tästä inspiroituneena LinkedIniin artikkelin siitä, miten kuuma juttu matkablogit juuri nyt ovat.Kuun alussa kerroin, että vuosi 2017 lähti liikkeelle tilanteesta, jossa minulla ei ollut yhtään matkaa tiedossa. Nyt asia on korjattu ja helmikuun alussa kutsuu Miami ja New York. Tämä yllätti itsenikin aivan täysin, sillä olin vakaasti päättänyt matkustaa seuraavaksi jonnekin muualle kun Amerikkaan. Mahtavan edukkaat lennot (jälleen kerran) ja kaverit kohteessa (jälleen kerran) saivat mielen (jälleen kerran) kääntymään sen kannalle, että Yhdysvaltoihin on mentävä.

Vai miltä teistä kuulostaa Helsinki-Miami 180 e + New York-Helsinki 155 e? 

Norwegianin yhdensuunnan liput mahdollistivat Miamin aurinkotankkauksen ja New Yorkin muotiviikot samaan pakettiin.

Juuri nyt Messukeskus on pullollaan messutarjouksia maailmalle. Tule tekemään omat löytösi ja poikkea samalla hankkimaan parhaat vertaiskokemukset Blogipaviljongissa hengaavilta maailmanmatkaajilta.

Ps. Käy katsomassa lisää messutunnelmia Twitteristä ja Snapchatistä: @Ulletin

Pps. Kiitos Blogipaviljongin yhteistyökumppaneille: Vallila, JYA housing, expomatto.fi, Yetitablet.com, Coprint, Matkamessut sekä Jari M, joka lainasit pakua. Suurkiitos myös Blogipaviljongin pääorganisaattoreille Milja Köpsille sekä Fangirl Questille!

Kuvat: Blogipaviljonki / Roni Tamminen

2 kommenttia

  1. Oot niin huippu ja inspiroiva stilettikorkonainen. Hyppään joskus vielä sun matkalaukkuun, kun lähdet Jenkkeihin 8).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mirka, joo se ois huippua! Mää voin sitten varastaa helpommin sun kimaltavat housut, joihin ihastuin Matkamessuilla ;) <3 Kiitos tästä kivasta kommentista!

      Poista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!