Reppu ja fillariVitsi mulla on niin hyvä fiilis! Tällaista elämän pitäisi aina olla. Pyörä alla, reppu selässä, aurinko taivaalla, vapaus tehdä mitä ikinä huvittaa ja keksiikään! Sellaista se oli tänään.


Saatiin ystävältämme Mikolta reppu, josta innostuin jo Pariisin matkalla. Edellinen reppu hajosi jo tovi sitten, joten olin unohtanut miten mahtavaa onkaan kulkea vapain käsin. Mutta arvatkaa mikä on vielä mahtavampaa? Eiran kesäkalliot HUHTIKUUSSA!

Makoiltiin rannalla ja otettiin aurinkoa. Sitten pyöräiltiin kaupungin halki kotiin tekemään ruokaa. Jauhelihat (ei jauheNlihat kuten olen sittemmin oppinut oikean kirjoitusasun) ja makaroonit nassuun ja sitten taas reput selkään ja fillarin päälle. Viiletettiin pitkin Manskua autojen seassa ja en olisi voinut nauttia enempää!Pyöräiltiin mun blogiresidenssiin fiilistelemään miltä tuntuisi olla taas opiskelija. Aikuisena opiskelu on vähän parempaa, ainakin näissä puitteissa! Kahvia ottaessani huomasin muuten, että meikän naamahan se siellä taulussa tervehtii kaikkia tilan käyttäjiä. Hassua! :)Niille jotka eivät vielä tiedä kerrottakoot, että voitin käyttööni Kontoretin Bloggers Residenssin toukokuun puoleenväliin saakka. Lisätietoja tästä viihtyisästä konseptista, joka tarjoaa työ- ja kokoustiloja kenelle tahansa kahdessa eri pisteessä Helsingin keskustassa, löytyy tästä.


Opiskelijoita leikittiin siksi, että meillä molemmilla Maken kanssa on pääsykokeet edessä, jotka vaativat valmistautumista. Työhuoneemme seinässä luki sopivasti "hyppytunti" ja pääsin hyvin koulufiilikseen treenatessa illan prosenttilaskuja! Kyllä luitte oikein. Olen hakemassa kouluun, jossa lasketaan matematiikkaa. Näin sitä mennään pois mukavuusalueelta.


Opiskelu murun kanssa Kontoretissa oli kyllä tosi hauskaa ja jopa vähän romanttista :) Kun vispattiin kotiin reput selässä illalla, huusin Makelle, että tästä tulee ihan paras kesä! Paljon ulkona oloa, itsensä haastamista, Helsingistä nauttimista, tulevaisuuteen valmistautumista. Let the sun shine!

8 kommenttia

 1. Ihana hyvänmielen postaus, teillä on ollu kyllä ihan huippu sunnuntai! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos muru! Oli kyllä hyvä sunnuntai. Voi sun pitäis alkaa taas suunnitella reissua Helsinkiin! Ois kiva taas hengailla yhdessä täällä(kin)! :)

   Poista
 2. Ihana Ulla ja ihana postaus, ja tuonne minäkin haluan tekemään duunia! <3

  VastaaPoista
 3. Näyttää niin kivalta tuo sun työtila!! Ja vitsi vähän harmittaa että laitoin sulle whatsappia, olis ollu niin kiva nähä sunnuntaina, mutta onneksi ehittiin törmätä vielä ennen teidän vappupakoa. Ja vau, Makekin hakee kouluun, siistiä! Mulle tuli just pääsykoekutsu pari päivää sitten, kääks!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oli kyllä huonoa tuuria sunnuntaina, mutta eipä hätää, kun kesä on vasta alussa ja ette oo enää Helsingissä vaan käymässä! Cu soon!

   Mutta mitä mitä, mihin kouluun sää oot hakenut? Enkö mää nyt vaan hoksaa vai mikä juttu tää oli? Jee onnea pääsykokeisiin joka tapauksessa!

   Poista
 4. Kesahelsingissa on kylla niin ihanaa pyorailla!! Jos jotain on taalla ikava, niin juurikin sita ^^ Me asutaan Meilahdessa, niin just matka kotoa keskustaan on ihan paras, eli vissiin aikalailla sama reitti, mita tekin pyorailette :) Tsemppia paasykokeisiin ja toivottavasti tulee paljon hyvia pyorailykeleja !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ja oon kyllä samaa mieltä, että Helsingissä on kyllä mahtavaa pyöräillä kesäisin! :)

   Poista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!