Helsinki Fashion Weekendin avajaiset

Voi pojat, mitä karkkia silmille ja kaikille aisteille tämä ilta on ollut! Suoranaista New York -fiilistä Helsingissä, ei voi muuta sanoa Helsinki Fashion Weekendin avajaispäivästä. Ihanaa! Catwalkilla nähtiin tänään Cosmopolitan fashion show, mallitoimisto Paparazzin 30-vuotisjuhlashow sekä joukko nimekkäitä artisteja.







En osaa sanoa kumpi oli mielenkiintoisempaa: katsella tapahtumaan saapuvia supertyylikkäitä ihmisiä paviljongin edessä - vai hihkua ihastuksesta Paparazzin näytöstä katsellessa. Laila Snellmanin luotsaama Paparazzi kävelytti lavalle kaikkien aikojen maineikkaimpia suomalaismalleja, kuten Angelika Kallion, Ninja Sarasalon, Niina Backmanin, Kim Heroldin ja paljon muita. Unohduin omaan maailmaani mennessäni catwalkin viereen ottamaan kuvia ja yhtäkkiä seisoin siinä "yksin" koko show'n ihastuksesta mykkänä. Onneksi frendit löytyivät sieltä minne olivat jääneetkin :)











Make ei ollut aivan yhtä mielissään tapahtumasta, mutta kävipähän paikalla tutustumassa siihen, mikä tekee vaimon onnelliseksi :)







MyCosmo-bloggarityttelit




Sini Sabotage oli kyllä mahtimuija livenä.


Riggsit! Suvi ja Tyler nähdään lauantaina Glorian näytöksen lavalla. 





Angelika Kallio!







Väsymätön reportterinne taitaa nyt väsähtää ja jättää kuvat puhumaan puolestaan. Minun osalta meininki jatkuu lauantaina bäkkärillä, jossa puuhataankin sitten aamuseiskasta iltakymmeneen mallien pukemisen merkeissä. Varmaan mielenkiintoinen kokemus tulossa. 

Good night as it isss! =)) 

6 kommenttia

  1. Olipas upeita kuvia, toivottavasti saadaan nauttia myös bäkkärin kuvista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Katsotaan katsotaan, varmaan tulee tiukka päivä työn merkeissä :)

      Poista
  2. Yeaaaah! Upeita kuvia! Upea ilta! Ja olipas kivaa nähdä taas :) Kaikkea parasta lauantaille. Varmasti huikea ja jännä päivä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanos muuta, oli niin mahtavaa! En voinut yöllä edes melkeen alkaa nukkua ku olin niin fiiliksissäni hih :) Ja oli tosiaan kiva nähdä, näyttää siltä että meidän polut ristiää luonnostaan vähän väliä =) Mukavaa!

      Poista
  3. Aaah ja mää niiiin tykkään tuosta sun vihreästä laukusta!!! :) (Arja)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!