Matkan jälkeiset kuulumiset


Rakas päiväkirja, 

Kylläpä nyt onkin aktiivinen ja elämänmakuinen ajanjakso käynnissä. En ole ehtinyt blogin äärellekään erinäisten mukavien seikkojen takia. Varsinaisia postausideoita muhii päässä toteutusta odottamassa, mutta pistämpäs tähän väliin kuvia matkan varrelta missä tyttöä on viety. Helsinki antaa parastaan ja tuntuu, että täällä on loputtomasti mahdollisuuksia ja kivoja tapahtumia mihin tarttua. Lisäksi pohjoisen Suomen ja Suomen ulkopuolisen maailman solmukohdassa asuminen lennättää ihmisiä luoksemme päiviämme ilostuttamaan säännöllisesti. Ja kaiken huipuksi kesä hellii edelleen. Aurinko, sinäkin olet AINA tervetullut meille.Kalenteri pähkinänkuoressa:

1. matkanjälkeinen Helsinki-päivä: Paolan haastattelu ja jutun suunnittelua.

2. matkanjälkeinen päivä: Jutun kirjoitusta. Docventures-leffapiknik Musiikkitalon pihalla nurmella.

3. matkanjälkinen päivä: Cheerleader-leikkitreffit kummilapsilassa. Kotimatkalla huomaaminen, että Sokokselle tulee uusia mahtavia merkkejä myyntiin, kuten Ralph Laurenin Denim & Supply (!)

4. matkanjälkeinen päivä: Leipomisilta diplomaattiopissa USA:n suurlähetystössä Namen kanssa.

5.-8. matkanjälkeisen päivät: Kavereiden tapaamisia ja mahakivun kourissa kotisohvalla kököttämistä.
Uuden sohvan tilaaminen. Jutun valmiiksi saaminen. Yllätyspuistojäätelöhetki.

9. matkanjälkeinen päivä: Ensimmäinen päivä ilman vanhaa sohvaa. Siskon ja siskonmiehen yökylätreffit. Miamin matkakuvien tilaaminen Ifolorilta ja kuntokuurin suunnittelua. "Ennen"-kuvien ottaminen :D

10. matkanjälkeinen päivä: Muotitoimittajakurssilaisten kanssa jälleennäkeminen ja extemporee-illanistujaiset toisten frendien kanssa kotona.Muuta pinnalla olevaa:

- Kuntosalille liittyminen (tänään)
- Uuden sohvan saapuminen (tänään)
- Cosmon muotishow (tänään)
- Tuskastuminen niin monessa some-kanavassa olemiseen (ja sähköpostit lasketaan tähän) ja siihen, että aina on viestejä jollekin vastaamatta jossakin :(
- Glorian muotinäytös (lauantaina)
- Innostuminen urheilullisen elämän ajattelemisesta ja terveellisestä ruokavaliosta
- Paljon jäätelörepsahduksia (mutta ei haittaa, nyt on vasta orientoitumisvaihe!)
- Verkkomuotilehtiprojektin uudelleen käyntiin puhaltaminen
- Pursuavat ideat
- Totaalisen auki oleva tulevaisuus (esim. Maken työt ja seuraavareissu), mutta optimismin kukkiminen
- Selkäjumitus
- Hortensiarakkaus

4 kommenttia

 1. Ihanan elämäntäyteinen postaus. Tykkään tykkään! Ja hei, tuletko tänään siis Cosmon näytökseen? Sielläpä sitten varmana törmätään. Ja tsemppiä lauantain näytökseen (sinne tahtois kans)!
  Aurinkoa loppuviikkoosi! :)

  T. Sanna http://siveltimella.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Joo niitä lippuja tuli lisää myyntiin eli jee illalla nähdään!! =))

  VastaaPoista
 3. Voi että miten ihana postaus. Uuuuuh ja ootteko te saanu tilattua printtikuvina Miamin kuvia. Niin hyvä idea. Mä haluaisin kans niitä ja hääkuvia ihan oikeesti printteinä niin tulis joskus kateltuaki niitä eikä ne vaan lymyilis kovon kätköissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tykkäsit <3 Mää tilasin muutaman kuvan Miamista, olikohan 13 kpl, jotka olin laittanu Faboon. Lisääkin pitäis tilata, mutta se vaatis lajittelua jne. Later, later... :) Hääkuvat ehdottomasti tilaukseen ja reissukuvat myös! :)

   Poista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!