Karkkihäät

Olipa kerran vuosi 2004. Joukko hassuja nuoria ihmisiä tuli valituksi kouluun opiskelemaan medianomeiksi pohjoisessa kaupungissa nimeltään Oulu. Viisaat ihmiset tekivät hyviä päätöksiä työpöytiensä ääressä valintoja tehdessään ja tuli opiskelijavuosikerta, joka tuntui paranevan vanhetessaan kuin viini tai George Clooney. Koulun päättyessä nelisen vuotta myöhemmin hassut nuoret ihmiset huomasivat olevansa vähän vanhempia, vähän taitavampia, mutta paljon rikkaampia, sillä he olivat saaneet uusia ystäviä. Sydänystäviä. Vuosien varrella joukkoon liittyi mukaan vielä uusia ihmisiä. Jopa niin tärkeitä ihmisiä, että niiden kanssa muutettiin yhteen.

Ja sitten koitti päivä, jolloin tärkeimmistä tärkeimmät saivat toisensa. Häät. Mikä ilonpäivä! Mirkan ja Mikon päivä <3 Ja sitä juhlittiin, voi pojat sitä juhlittiin.

Kun M & M saivat toisensa, taivaalle päästettiin kaksi rakkaudenkyyhkyä jaloissaan rakkauskirjeet. Ja sitten kokoonnuttiin yhteen juhlaväen kanssa. Joukosta löytyi paljon niitä medianomeja ja muita luovia ja mukavia ihmisiä.

Ihastuksen hihkaisuja pääsi ilmoille, kun hääparin tinkimättömyydellä askartelemat aarteet löydettiin juhlatilasta. Satoja origami-lintuja ja -kukkasia. Ilmapalloja, pompomeja, viirejä. Isojen pallojen naruista roikkuvat kyltit ohjasivat juhlintaa. Täällä kakkubuffet, tuolla karkkibuffet. Valokuvia otettiin, puheita pidettiin, kyynelehdittiin, nauraa hekoteltiin, vähän leikittiin, musiikkia kuunneltiin ja intialaista ruokaa mussuteltiin. Puoli viikkoa oli kaasollekin yhtä juhlaa. Asuttiin hotellissa, käytiin kampaajalla, kuvissa, koristelemassa ja juonimassa ohjelmaa. Puuhkahäiden ollessa kyseessä konfettipommien paukahtelulta ei voinut välttyä. Instagram kertoi seuraavana päivänä värikästä paperisilppua löytyneen myös monen juhlijan kotoa ja sitä pidettiin onnistuneiden juhlien merkkinä :)Kiitos kuvista @hannakatariina, @nynnyki :)
 Love & Happiness. Siitä on tämä ihana rakkauspari tehty. Ja hauskanpidosta vielä.
Onnea vielä kerran Mirkka ja Mikko! <3 <3 <3 OLETTE IHANIA, RAKKAITA JA niiiin UPEITA! Kiitos, että saadaan olla teidän elämässä mukana. Pysykää aina tuollaisina rakastuneina, viisaina ja hassuina. Ja kiitos Oamk, että toit ensin Mirkan ja mutkan kautta Mikonkin tekemään meidän ja muidenkin maailmasta paremman ja paljon hauskemman paikan. 

6 kommenttia

 1. oih, ihana postaus, itku meinas (taas) tulla <3

  VastaaPoista
 2. Voi eiiii Ultsi miten ihanasti sä osaatkaan kirjottaa ja kuvata, oot kyllä ihan helmi.. tai timanttia, saat itse valita :) Tän postauksen kautta on niin ihana fiilistellä koko viime viikkoa! <3

  VastaaPoista
 3. Yyyh miten ihanan näköistä!! Mirkka on niin superkaunis morsian ja nuo koristukset on ihan mahtavia, varastin heti sata ideaa!

  Ja ihan hullun siistiä ko noissa kuvissa näkyy ihan sairaasti oamkilta tuttuja naamoja! <3

  VastaaPoista
 4. Yyyh miten ihanan näköistä!! Mirkka on niin superkaunis morsian ja nuo koristukset on ihan mahtavia, varastin heti sata ideaa!

  Ja ihan hullun siistiä ko noissa kuvissa näkyy ihan sairaasti oamkilta tuttuja naamoja! <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!