Miamin katutyyliä - kääk miten ihanaa!

Mulla on ollut sellainen mielikuva, että kaikki tietynnäköiset ihmiset lentokentällä ovat varmaankin matkalla Miamiin. Sellaiset ihmiset, joilla on värillinen veluri-huppariasu, jossa on paljon bling blingiä (esim. Juicy Couture tai Ed Hardy -merkkiä), isot näyttävät korut sekä suuret merkkimatkalaukut - ja kalliit käsilaukut käsipuolissaan. Juuri kuten tässä alla olevassa kuvakollaasissa. Tänään Stockalla pyöriessäni näin juuri vastaavan tyylisen käsilaukun ja ajattelin, että tuo olisi niin sitä Miami-tyyliä (en ollut nähnyt vielä silloin tätä kuvaa, mutta näin selkeä kuva minulla siis oli päässä jo ennen tämän kuvan löytämistä). Laukku maksoi rapeat 700 euroa, joten sinne se myös jäi odottamaan jotakin toista Miamin matkaajaa. 


Nyt päätin kuitenkin ryhtyä tarkistamaan, että onko mielikuvani oikea. Enhän ole koskaan Miamissa tai Floridassa käynyt. Googletin Miamin katutyyliä ja löysin niin vaikuttavan ihania asuja, että päätin tehdä aiheesta ihan postauksen. Yllä olevan mielikuvani kaltaisia asuja ei kuvien joukossa näkynyt, mutta sen sijaan löytyi jotain paljon ihanampaa. Jotain niin minuun iskevää, etten taida olla takaisin tulossa, heippa vaan! :)Aloitetaan ihanuudesta numero yksi. Siis voiko mitään näin tyrmäävän tyylikästä ollakaan!? Tässä on jokaista yksityiskohtaa myöten minun silmää hivelevä kokonaisuus. Liukuvärjätyiltä näyttävät hiukset sopivat tyyliin kuin valettu. Täydet 10 pistettä! 


Kunnon korkokengät liittyvät myös Miamin katukuvaan. (Great!) Kyllähän ikuisen kesän osavaltiossa voikin ja kannattaakin eri tavalla sijoittaa kunnon korkoihin, etenkin kun joka paikkaan kuulemma liikutaan autolla ja liukkaita kelejäkään ei tarvitse pahemmin pelätä. Jännityksellä odotan minkäläisiä kenkäkauppoja ja popoja kaduilla tulee vastaan. Onkohan kaikilla tyyliniekoilla Louboutinit jalassaan?


Tälle asulle annan myös täydet pisteet. Minun päälläni tämä ei näyttäisi miltään, mutta voisin kuvitella tämän ystäväni Kaisan ylle erinomaisesti. Tykkään kovasti ideasta, että housujen värikäs kuosi on hoksattu yhdistää leopardilaukkuun ja kokonaisuus näyttää noin kivalta. Kultainen kello, ruskettunut iho, punaiset varpaankynnet ja trooppinen miljöö taustalla täydentävät tyylin nappisuoritukseksi. 
Se on jännä miten paljon ilmasto vaikuttaa ihmisten pukeutumiseen. Tai ei se oikeastaan ole jännä. Se on luonnollista ja harmillista, kun katsotaan asiaa meidän olosuhteiden vinkkelistä. Marraskuisessa Suomessa ei juurikaan käytetä riemunkirjavia kukkakuviota vaan ne näyttävät hyvältä siellä ympäristössä, jonne kukat ja värit muutenkin kuuluvat. Minä kärsin tästä harmaudesta hirvittävän paljon, sillä haluaisin pukeutua joka päivä iloisiin ja kirkkaisiin väreihin. Mieliala yhdistyy niin kovin helposti siihen päivän pääväriin, joka nykyhetkellä tahtoo olla useimpina päivinä harmaa. 
Mutta palataanpa vielä leopardikuvioon. Se on kyllä niin pelastus, nimittäin se näyttää hyvältä sekä auringossa että harmaudessa. Ja tuntuu pysyvän muodissa vuodesta toiseen. Tällä hetkellä suurin luottovaatteeni ovatkin leopardilegginssini. Haluaisin pitää niitä joka päivä Uggien ja mustan tunikan kanssa (melkein pidänkin)! Mutta kun kesätyyleihin mennään, niin superhyvä idea on yhdistää leopardiin ja ruskean sävyihin mintunvihreää kultayksityiskohdilla maustaen kuten yllä olevassa kollaasissa on keksitty tehdä. Miellyttääkö yhdistelmä teidän silmäänne?
Miamin asuja bongaillesani suurin ilon aiheeni oli, että maksimekot näyttävät olevan in Miamin kaduilla. Se keventää vaatehuoliani melkoisesti. Kesän lempparijuttu kun sattuu olemaan minullakin  juuri pitkät ja värikkäät mekot! Ne ovat myös ihanan helppoja, sillä ne eivät mene ruttuun, eivätkä vie paljoa tilaa ja kaiken kukkuraksi tuntuvat niin mukavilta päällä. Taidankin siis pakata vain muutaman asun mukaani, sillä voisin kuvitella tämän googletuksen perusteella, että saattaa löytö jos toinenkin tulla vastaan Miamin ostomahdollisuuksien äärellä...


Loppuun vielä C-vitamiiniannos virtuaalisesti tämän kuvan myötä. HALUAN ELÄMÄN, JOKA NÄYTTÄÄ TÄLTÄ JOKA PÄIVÄ! 

47 päivää ja sitten elämä ehkä näyttää hetken ajan tältä. 
Ei auta kuin vaalia sitä mielessä mahdollisimman paljon ennakkoon 
ja reissun jälkeen säilyttää muistoissa pitkään.


Kaikki kuvat: Googlen kuvahaku

2 kommenttia

 1. Mun oli pakko tulla vielä kommentoimaan tähän postaukseen! Miein jo silloin kun julkaisit että jotain pitäis kommentoida tähän mutta nyt vasta sain koottua ajatukseni! :D

  Ensinnäkin mulle ei oo jääny miamipukeutumisesta mieleen mitään muuta ko uikkarit, koska ekat kuvat sieltä on rantsulta! Mutta pääasia tällä kommentilla oli kertoa että ihana kuulla että joku muuki tekee tuota, että ettii netistä miten tyypit pukeutuu jossain kaupungissa minne on ite menossa ja ottaa sen huomioon sitten pakatessaan vaatteita reissulle, että saa mahdollisimman autenttisen paikallisen fiiliksen sitten reissussa. Mää teen kans aivan samaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii no onpa hauska kuulla että sääki teet niin! Mikäs sen parempaa ku ennakkohekumointi reissusta, kaikki herkku vielä edessä =)

   Poista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!