Joulupallot pyörii

Miksu oli unohtanut tänään avaimet sisälle kotiinsa ja poikkesi hakemaan meillä jemmassa olevat vara-avaimet iltasella. Oltiin molemmat vähän alavireisissä tunnelmissa, mutta lopulta keksittiin piristää itseämme lähtemällä katsastamaan kellaria, että mitä joulukoristeita meillä olikaan jo valmiina olemassa... Pari tuntia myöhemmin Ullettimen joulukylä oli vähän niinkuin vahingossa avattu! 


Tässä otetaan yhteyttä puuhkaneuvoston jäseniin etäyhteydellä...Ja sitten Puuhkaneuvoston päätöksellä 20. marraskuuta on ihan ok ajankohta laittaa "vähän joulutunnelmaa", jos siltä tuntuu. Ja kun on aikuinen niin saa laittaa koristeita kuuseen juuri niin paljon kuin haluaa. Ja amerikkalaiseen tapaan, koskaan ei voi olla liikaa!Olen ehkä ollut aiempina vuosina, öh, vähän tiukempi tämän koristelun aikataulutuksen suhteen, mutta koska en vietä joulua kotona, haluan saada tunnelmoida omassa kodissakin kaikessa rauhassa. Ja jos tämä tuo iloa, niin ei se väärin voi olla :) Sitä paitsi alkaa olla omaa kultsia sen verran ikävä, kun on oltu eri kaupungeissa kohta jo viikko, että kaikki tempaukset voi laittaa sen piikkiin... Tervetuloa kotiin vaan sitten muru, hihi, ei täällä mitään ihmeempää ole tapahtunut sitten lähtösi... ;D

6 kommenttia

 1. Jee, ihanan näköstä :)

  Meki ollaan jo vähä availtu joulukylää, vielä vaa pitäs ostaa lisää jouluvaloja sun muuta. Eilinen reissu Stockmannin joulukoristeosastolle meinas olla turmiollinen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Hienoa, että sielläkin on jo dekoraatiotyö käynnissä :) Stocka on kyllä niin kiusauslandia, ettei mitään järkeä :D Laitahan sitten kuvia teidänkin joulukylästä!!

   Poista
 2. Hih onpa kyllä hauska palata kotiin eli joulukylään. Vai ei mitään ole tapahtunut :D

  VastaaPoista
 3. Ihanalta näyttää. Nyt vierailu meidän tyttöjen kans vois olla "hieman haasteellinen". Joulukylästä saattais tulla äkkiä raunioitunut... :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat Ulla ja Mikko! <3 Miks mää oon menny lupaamaan Karimille, että meillä pannaan joulua vasta joulukuussa? Argh, voin luvata että ens viikon lauantaina tullee semmosta tunnelmaa että oksat pois!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, joo nuo tommoset lupaukset on ihan katalia, ku ne osuu sitten lopulta omaan nilkkaan! Kuvia sieltäkin sitten odotellaan ku saatte teidän joulukylän pystyyn =)

   Poista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!