Lukijamatka Kaliforniaan nyt myynnissä!


Lukijamatka Kaliforniaan on nyt myynnissä! Huhheijjaa, kuinka paljon viime päivinä on tapahtunut. Perjantaina sain käteeni matkailun liikkeenjohdon restonomin tutkintotodistuksen ja lähdin juhlistamaan sitä tyttökavereiden kanssa Tukholmaan (pian tulossa postausta tästä!). Samaan syssyyn – kuin sopivasti valmistujaislahjana – Siveltimellä-blogin Sannan ja minun lukijamatka Kaliforniaan tuli myyntiin Lomalinjoille!
Klikkaamalla kuvaa pääset lukemaan lisätiedot matkasta päiväohjelmineen, hintoineen, kaikkineen. Sivuston kautta on myös mahdollisuus varata paikka tälle taatusti eeppiselle seikkailulle filmitähtien Los Angelesiin ja boheemiin San Franciscoon!

Jos aamulenkit Hollywoodissa, auringonlaskut palmurannoilla & lokakuinen Kalifornia kurpitsoineen saa sykähdyksiä sisuksissa aikaiseksi, kannattaa tsekata koko ohjelma tästä heti – nimittäin Beverly Hills, Hollywood, Santa Monica, Malibu ja San Fran – here we come!


Oli muuten aikas huikeaa löytää itsensä samalta asiantuntijaopas-listalta itsensä Lenita Airiston, Rauli Virtasen, Folke Westin ja kumppaneiden kanssa. Ei tähän voi muuta sanoa kuin, että unelmat on tehty toteutettaviksi!

Lähde messiin tekemään tästä reissusta täydellinen tuomalla sinun mausteesi osaksi matkaa! Tänä vuonna kesä loppuu vasta marraskuussa!

7 kommenttia

 1. Wautsi, nyt se sitten toteutuu! �� Kuinka iso matkaryhmän on mahdollista olla? Tai onko jokin minimimäärä lähtijöitä, millä tuon toteutatte? Toivottavasti saatte mahtavan reissuryhmän kokoon. Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa, sitä mekin toivotaan! =) Matkan myyntiin tuloa piti odotella meistä riippumattomista syistä, mutta toivottavasti on tarpeeksi aikaa saada ryhmä kasaan. 10-12 henkeä pitäis olla :)

   Poista
 2. Teidän matkaohjelma on aivan huippu! Pakko harkita vakavasti matkalle lähtöä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna ja pahoittelut hitaasta vastauksesta! Juhannus on vienyt bloggaajan mennessään :)

   Joo matkaohjelma on kyllä huolella ja rakkaudella mietitty eli ehdottomasti kannattaa lähteä messiin! <3 :)

   Poista
 3. Millaisten viisumeiden kanssa te lahdette Sannan kanssa reissuun? Taallahan kun ei tosiaan saa tehda minkaanlaista tyota noin vaan estan takaa. Ihan mielenkiinnosta kyselen, etta kuinka tuollainen 'tyomatka' Suomesta tulevien tyontekijoiden osalta tannepain maailmaa onnistuu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja kiitos viestistä. Matka tehdään yhteistyössä virallisen ja vastuullisen matkanjärjestäjän kanssa, joka huolehtii siitä, että kaikki menee pykälien mukaan :)

   Poista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!