Kreikkalaisissa häissä – tunnelmat katsottavissa nyt tv-ohjelmasta!


Viime vuoden tähtihetkiin kuului se, kun saimme kutsun ystäviemme häihin Kreikkaan. Siinä olisi ollut jo kylliksi uutta ja ihmeellistä, että pääsimme kokemaan häät Välimeren rannalla auringonlaskussa, mutta lisäksi pääsimme osallistumaan tv-ohjelman kuvauksiin! Outin ja Apostoloksen häät tallennettiin Suomen ihanimmat häät -ohjelmaan ja viime viikolla parin jakso tuli ulos Avalta.

Kokoonnuimme tyttöporukalla pitämään hääkatsomoa meille. Oli ihana palata ohjelman kautta helteiseen Kreikkaan ja loppukesän romanttisiin tunnelmiin. Häitä tanssittiin mykistävän kauniissa puitteissa Thessalonikin lähellä sijaitsevassa Pomegranate-hotellissa.

Suomen ihanimmat häät -ohjelma ei ollut minulle tuttu ennen Outin ja Akisin jaksoa ja arvosteluraadin kuuluminen formaattiin yllätti. Pisteitä annettiin ihmeellisin perustein ja puolestani koko ohjelma olisi voinut keskittyä vain hääparin tarinaan ja häihin ilman turhia löpinöitä :) Mutta toisaalta, mikäs siinä.


Meille vieraille tv-ohjelman vaikutus näkyi häissä siinä, että lupasimme pitää salaisuuden kuvauksista tähän kevääseen saakka, kun parit julkistettiin. Luonnollisesti kameroiden läsnäolo teki erityisen mausteensa juhliin. Se jäi esimerkiksi hyvin mieleen, kun saavuimme ystäväni Jennan kanssa morsiamen luo hääsviittiin auttamaan morsianta pukeutumaan häämekkoon. Kamerat olivat valmiina ikuistamassa hetkeä heti oven avautumisesta lähtien.

Minulla oli ollut hetkeä ennen henkilökohtainen tukkakatastrofi käynnissä (siitä lisää täällä) ja sen kaiken keskellä en muistanut ajatella, että meidänkin suuntaan voisi olla kamerat siellä odottamassa. Pienen alkukuumotuksen jälkeen kameroihin kuitenkin tottui.

Hääjakso on katsottavissa Katsomosta 22.5.2017 saakka. Käykäähän tsekkaamassa ihanan parin jakso täältä ja samalla voitte bongata meikänkin sieltä täpinöimästä! :) Morsiamen Style by Outi Virenius -blogista löytyy myös ihana postaus hänen elämänsä tärkeimmästä päivästä. Sniips, kyllä häät ovatkin ihania!

4 kommenttia

 1. En yleensä kirjoita kommentteja blogeihin, mutta nyt oli ihan pakko, kun huomasin tämän jutun. Olen samaa mieltä että häiden arvioiminen ja pisteyttäminen on tarpeetonta ja pöhköä, mutta tietysti se kuuluu ohjelman ns. formaattiin. Raati keksii kummallista kritisoitavaa! Esim.tässä tapauksessa hääsuunnittelijan käyttö ja häiden hankkiminen ikäänkuin pakettina oli ihan itsestäänselvää, kun pari asuu toisessa maassa. Minusta näissä häissä ei tosiaankaan ollut mitään "muovista", vaan juhlista välittyi aito rakkaus ja suuri elämänilo, hauskanpito ja yhteenkuuluvaisuus. Pariskunta oli tämän kauden ehdoton suosikkini tähän asti nähdyistä, vaikka en haluaisikaan olla laittamassa ketään tai kenenkään häitä mihinkään arvojärjestykseen. Mahtava, iloinen ja onnellinen pari, joiden juhlien tunnelma välittyi ruudun tällekin puolelle myös minulle ventovieraalle. Pia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, että otit aikaasi ja kirjoitit ajatuksiasi Pia. Olen todella samaa mieltä kaikesta kanssasi. Raadin arviointi tuntui väkinäiseltä. Piti keksimällä keksiä kritisoitavaa asioista, jotka jokainen saa tehdä omissa häissään parhaaksi katsomallaan tavallaan. Häissä paikalla olleena voin sanoa, että muovinen on täysin väärä tulkinta juhlista, jotka pursusivat rakkautta ja välittömyyttä. Sinun sanoin juhlista välittyi todellakin aito rakkaus ja suuri elämänilo, hauskanpito ja yhteenkuuluvaisuus. Juuri näin. Mukava, että katsojille välittyi asiat oikein =) Mukavaa kevättä!

   Poista
 2. Uijui, mahtavaa! Pitääpä käydä tsekkaamassa jakso. Julkkis! :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!