Huomenna New York Fashion Weekille – Minä ja City 10 vuotta


Se on sellainen homma, että fiilis on täällä tällä hetkellä aika katossa. Tarkalleen kymmenen vuotta sitten syyskuussa matkustin ensimmäistä kertaa New Yorkiin. Alkoi matka, joka muutti elämäni perinpohjaisesti. Instagrammissani lukee sanat "You got your start, you went to New York", joka on lainaus laulunsanoista. Näistä sanoista on muodostunut tunnuslauseeni. Nykyinen minäni sai alkunsa tuolla matkalla. Huomenna palaan kaupunkiin yhdeksännen kerran. Mitä kaikkea kuluneeseen 10 vuoteen onkaan mahtunut!

Oikeastaan minun pitäisi kai olla pakkaamassa, koska kello lähestyy kymmentä ja aamulla kello soi viideltä. Koko viikko on kulunut kouluhommien parissa aamusta iltamyöhään, joten nukkuakin voisi.
Mutta toisaalta, pitäähän tällaista virstanpylvästä – 10-vuotistaivalta – vähän ehtiä fiilistelemään blogiin, eikö!Tekisi mieli käydä läpi kaikki matkat kuluneelta taipaleelta, mutta ajan säästämiseksi listaan vain ensimmäisenä mieleen tulevia huippuhetkiä: 

- Kaplan International Collegessa opiskelu ja korealaisen siskon löytäminen
- New Yorkin upeat paraatit
- Katen ja Williamin kuninkaallisten häiden kisakatsomo Times Squarella aamuviideltä
- The Rockettesien Christmas Spectacular ja kaikki Broadway-musikaalit
- Conan O'Brian Show'ssa studioyleisönä oleminen
- Fashion Rocks -muoti- ja musiikkispektaakkeli


- Valmistumiseni kunniaksi järjestetyt kattobileet Queensissa
Joulupukkina ja -muorina paikalliselle perheelle toimiminen
Helikopterilento Manhattanin yllä
- Brooklynissä asuminen tänä kesänä
- Manhattanin silhuetin näkeminen pimeällä ensi kertaa
- Times Square Churchin yli satapäisen gospel-kuoron kuunteleminen
- Joulut New Yorkissa Central Parkissa luistellen 

Kun näitä muistoja alkaa kaivella, tulee kyllä superkiitollinen olo. Miten voinkaan olla niin onnekas, että olen päässyt toteuttamaan niin monia haaveita! Paljon on tietysti työtä tehty unelmien toteuttamiseksi, mutta mukana on myös ollut kyllä paljon suotuisia tuulia ja onnellisia sattumia (sattumaa ja sattumaa, sanoisin, että on tässä tarvittu korkeampia voimiaki :-) )


Yksi suuri, toteutumaton haave minulla on ollut vielä New Yorkiin liittyen – muotiviikot. Sen lisäksi, että pääsen asumaan näihin kuvissa näkyviin puitteisiin New York Cityyn ja Hamptonsiin ihanan Jennaseni luokse, hän myös järjesti meidät backstage assistenteiksi erääseen Fashion weekin näytökseen maanantaiksi. Meillä on myös liput muutamaan näytökseen viikonlopulle. Joten eipä tässä muuta voi sanoa kuin, että


KEEP DREAMING!
Unelmilla on tapana toteutua, kun on tarpeeksi tahtoa.Tervetuloa seuraamaan seikkailuani Snapchatissä ja Instagrammissa

2 kommenttia

  1. Yay, mun on pitänyt kommentoida tähän postaukseen joka päivä, mutta oonkin vaan seurannut snäpistä teidän Nycin valloitusta! Aika eeppiseltä näyttää jo tähän mennessä ja varmasti reissu jatkuu vaan samanlaisena. Tuu kuitenkin joskus takaisin, niin mennään vielä suppailee yhdessä <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!