Torilla

Kun on tässä uudessa unirytmissä, niin ehtii helposti aamuaikasella torille katsastamaan kaupungin heräämisen. Suuntasin aamu(!)seitsemän jälkeen tapaamaan Kirsiä kaupungille ennen kuin tämä hyppäsi junaan. Osasin ennakoidan Suomen kesän merituulineen ja turjustautumiseni ei ollut yhtään liioiteltua. Pitkän mekon alle sujahti tottuneesti pitkät legginssit.

Löysin päivän mekon Friscon Macy'siltä. Olen ihastellut Ralph Lauren Denim & Supplyn vaatteita usein blogeissanikin ja nyt pääsin kokeilemaan vaatteita ensi kertaa, nimittäin Macy'sillä oli kokonainen osasto merkkiä. Ja nettirakkauteni oli kuin luotu minulle! Kaikki sovituskoppiin raahaamani vaatteet istuivat kuin nakutettu. Olin ihan pulassa, sillä kaikkea en voinut ostaa. Päädyin tähän punaiseen mekkoon ja ruutupaitaan, joka varmasti tulee vilahtamaan täällä blogissa vielä. 

Neuletakki puolestaan löytyi Santa Monican Bloomingdalesilta ollessani etsimässä häämekkoa. Free people -merkkistä neuletta oli vain tuo yksi ihanuus jäljellä ja se oli alessa. Unohdin kaikki juhlavaatteet samantien ja neule jäi päivän ainoaksi ostokseksi. Laukku on Rossista. Mitäs tykkäätte? Onko liian hippiejippie? :) Tietysti mekko on suunniteltu niihin keltaisen hiekkaisiin länkkärimaisemiin hihattomana hillumaan, mutta pohjoisen oloissa on pakko kerrostaa. 

6 kommenttia

 1. Tuo laukku on kyllä ihan hillittömän hieno!! Ja vihanneskuva kans, onko otettu sillä 40millisellä? Sun kuvaustaidot on kyllä kehittyny hulluna!

  Ja tsemppiä jetlaggeiluun, toivottavasti alkaa helepottaa kohta. Onneksi saat kuitenkin vielä lomailla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mulla oli 40millinen tuolla mukana :) Ja kiitos!

   Alkaa jo vähän helpottaan, tai ainakin viime yö meni jo melkeen nukkuessa *kop kop* just pitäis taas lähteä unille :)

   Poista
 2. Ei oo liian hippiejippie vaan on ihana!

  VastaaPoista
 3. Uijui mitkä värit sulla + tossa Sofiankadulla!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!