Iltamat korusuunnittelijan pop up -putiikissa

Torstaina vietetettiin Jenni Rutonen Design -Pop Up storen avajaisia IvanaHelsingissä. Olin kuullut tästä kiinnostavasta suunnittelijalupauksesta jo monelta suunnalta, joten oli mukava tavata hänet kasvotusten. Minusta on superinspiroivaa kuulla yrittäjätarinoita ja ihailen etenkin luovien alojen rohkeita yrittäjänaisia. Jenni osoittautui juuri tällaiseksi upeaksi nuoreksi yrittäjäksi.JRD:n perhoskorut sopivat mainiosti yhteen IvanaHelsingin vaatteiden kanssa, joten ei ihme, että Jennin pop up -kauppa oli tervetullut heidän tiloihinsa.


IvanaHelsingin kaupassa silmiini osui lause "Love stories, Road trips & Dresses". Jotenkin tuntuu tällä hetkellä, että voiko kauniimpaa lausetta ollakaan? Road trip -teema oli ihanasti esillä putiikissa ja olisin voinut napata Svarovskin kristallein koristellun motelli-taulun mukaani ellen olisi juuri hussuttanut rahojani niihin motelleihin tien päällä...Kaukokaipuu-matkablogin Nellakin löytyi pippaloista :)

Visiitistä inspiroituneena päätin, että alan pyöriä enemmän pikkuputiikeissa ja suosin mahdollisimman paljon suomalaisia yrittäjiä. JRD Pop Up store löytyy Uudenmaankatu 15:sta elokuun 10 päivään saakka. Koruja voi tilata myös suoraan yrityksen nettisivuilta. Pistäytykäähän putiikissa!

5 kommenttia

 1. Hei, mistä noita koruja löytyy sen jälkeen? En ihan lähiaikoina ehdi Helsinkiin :( - Arja

  VastaaPoista
 2. Ei ongelmaa! Koruja saa tilattua suoraan suunnittelijalta: http://www.jennirutonen.com/

  VastaaPoista
 3. Oli aivan tosi kivaa nähdä sua avajaisissa, hienoja kuvia oot taltioinut! Mä pistän kanssa jossain vaiheessa, siellä on yksi varsin suloinen kuva susta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin!! heh saapa nähdä onko kuva munki mielestä suloinen... jotenki epäilen xD

   Poista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!