My Amazing Year 2011

Hyvää uutta vuotta 2 0 1 2 !!! 


Sansun blogissa oli hauska postaus vuoden 2011 tapahtumista hänen elämässään ja päätinpä toteuttaa näin vuoden ensimmäisen päivän kunniaksi itsekin vastaavan koosteen viime vuoden huippuhetkistä. Äsken ystäväni Miksun kanssa pohdittiin, että millainenhan tästä vuodesta tulee. Voikohan siitä mitenkään tulla yhtä huippu, kuin mitä vuosi 2011 oli. Sehän oli ihan yber-jätte-mahtava. Sansun postausta lukiessani mietin, että mahdanko muistaa joka kuulta jotakin, mutta Facebookin uusi Timeline on kyllä tässä mielessä ihan loistava apu. Taidanpa laitella viimeiset Nycin kuvat tänne sitten myöhemmin.

TammikuuTammikuussa matkustettiin Helsinkiin USA:n suurlähetystön tammikuun tanssiaisiin.


Muuten kuukausi kului työntäyteisesti vetämäni hankkeen suuren loppuseminaarin merkeissä. Voitin jännityksen ja pidin paikallislehtien tulevaisuuden näkymistä puheenvuoron täydelle salille huippuluennotsijoiden rinnalla.

Helmikuu


Helmikuussa vierailimme ystäviemme luona Berliinissä. Erityisesti reissusta jäi mieleen palohälytys hotellissa keskellä yötä ja vierailu Ritterillä, jossa sai tehdä itse suklaata.

Lisäksi jouduin tekemään yllätysreissun Tallinnaan (kuva). USA:n Helsingin suurlähetystö ei pystynyt myöntämään viisumeita remontin takia, joten minun käskettiin lähteä viisuminhakuun Tallinnaan! Matkustin pariksi päiväksi Viroon ja olin ensimmäistä kertaa ikinä yksin ulkomailla. Suurlähetystössä käynti kesti alle tunnin, joten minulla oli paljon aikaa turisteilla talvisessa Tallinnassa ennen kuin seuraavana päivänä sain käydä noutamassa opiskeluviisumin USA:han.

Maaliskuu


Maaliskuussa siivosin pöydän ja lopetin työt. Jätin taakseni Oamkin, jossa olin viettänyt viimeiset 7 vuotta elämästäni!


Ystäväni järjestivät minulle yllätysläksiäiset ja olin pökertyä ihmetyksestä. Kaikki oli juuri kuten amerikkalaisista leffoista ja kaikki tuli todellakin täydellisen odottamatta yllätyksenä.

HuhtikuuHuhtikuussa alkoi elämäni jännittävin vaihe, opiskelukevät unelmien New Yorkissa. Kaikki se, mistä tässä blogissa on ollut kysymys.Pääsiäisenä Make täydensi onnen saapumalla vierailulle Nyciin.

Toukokuu


 Toukokuun huippuhetkiin kuului puuhkien pölähtäminen kaupunkiin.


Aika kului nopeasti ja valmistuminen koulusta koitti.


Korealainen ystäväni ja koulukaverini Ji Eun toteutti suuren haaveeni ja järjesti minulle kattobileet läksiäisten kunniaksi. Yksi elämän suurimpia kohokohtia ehdottomasti. Silloin oltiin kirjaimellisesti maailman huipulla, kun istuskeltiin lämpimässä kesäillassa terassin reunalla kattojen yllä queensiläisen kerrostalon katolla.

Kesäkuu
Kesäkuun alussa lomailtiin vielä New Yorkissa ja tehtiin road trip Bostoniin. Kunnes vihdoin oli aika palata kotiin. 
Kotona oli odottamassa Me Naiset -lehti, jossa oli juttu minusta ja myös pino kirjoja, josta löytyi nimeni kannesta. Suunnaksi oli kuitenkin otettava heti ensimmäisenä maanantaina työvoimatoimisto. Ilmoittauduin työttömäksi työnhakijaksi.  


Koitti ihana juhannus ystävien kanssa mökillä.


Ja puhelu. Entinen työtoverini Tytti soitti ja pyysi minua eduskunta-avustajaksi. Hyppäsin tuntemattomaan ja läksin kuun lopussa Helsinkiin kirjoittamaan työsopparia. 

Heinäkuu


Heinäkuu alkoi Oulun Suomi-Amerikka Yhdistyksen järjestämällä perinteisellä 4th of July -piknikillä, jota juhlitaan Yhdysvaltojen itsenäisyyspäivän kunniaksi.Kesään mahtui paljon ihania hetkiä mökillä, joita ihan kirpaisee ajatella näin keskellä talvea. Tuntuu, että voiko tosiaan joskus taas olla noin ihanaa. Valoa ja lämpöä. Kesä on niin parasta!


Heinäkuussa pääsimme vierailemaan Maken siskon luona Espanjassa, jossa hän oli työvaihdossa. 


Oikeiden reissujen lisäksi tehtiin myös haavematkoja teemajuhlien muodossa. 

Elokuu


Elokuussa vietettiin valtakunnallisia Amerikan päiviä. Heh, mun vuoteen liittyy näköjään aika paljon näitä Amerikka-juttuja tänä vuonna xD No, haitanneeko tuo kun kivaa on ollu. Voitettiin muuten cowboy-iltamissa paras asu -kilpailu näiden poikien kanssa. 


Mieleen ovat jääneet myös loppukesän ihanat mökkireissut. 

Syyskuu


Työt käynnistyivät täydellä teholla, kun vietettiin valtiopäivien avajaisia. Helsingin reissujen täyteinen aikakausi sai alkaa. 

Lokakuu


Lokakuussa vietettiin yhdeksättä hääpäivää Helsingissä. Käytiin kattomassa mm. Britenyn keikka. Pääsin myös katsomaan siskontyttöni muotinäytöstä, jossa Hilla loisti ihan parhaana tähtenä! Kuvassa siskokset ja meidän huippumalli. 


Loppukuussa vietettiin Suomi-Amerikka yhdistyksen ja yhteistyökumppaneiden järjestämänä Halloweenia ja pian sen jälkeen kuultiin, että ollaan saatu asunto Helsingistä!


... juuri parahiksi, kun olimme saaneet Oulun kodin sisustettua uuteen uskoon. 

Marraskuu


Viikkoa myöhemmin asuttiin Helsingissä ihanassa uudessa kodissamme. 


Monet ystävämme muuttivat myös tämän vuoden aikana Helsinkiin ja useimmat niistä, jotka eivät muuttaneet, vierailivat täällä ahkerasti. Oli ihania hetkiä etenkin Miksun brunssilla. Marraskuuhun mahtui myös reissausta Oulun suuntaan ja Oulun Suomi-Amerikka Yhdistyksen luovuttaminen Thanksgiving illallista edeltäneessä kokouksessa uusien tekijöiden haltuun. 

Joulukuu


Joulukuussa ahkeroitiin pitkiä päiviä töissä ja lähetin mm. 400 joulukorttia. 


Äiti ja isä tulivat vierailulle Helsinkiin. Oli hauskaa, kunnes sain hirvittävän mahakipukohtauksen ja jouduin sairaalaan juuri ennen joululomaa. 


Pari päivää sairaalasta pääsyn jälkeen olin kuin olinkin takaisin New Yorkissa ja mahakivut ystävällisesti jättivät minut rauhaan.Viimeisenä päivänä New Yorkissa saimme tekstarilla kutsun uuden vuoden bileisiin ja lähdimme hyvillä, vaikkakin haikein mielin takaisin koti-Suomeen.


Eilen sitten otettiin uutta vuotta vastaan Heinin ja Paksun uudessa hienossa kodissa ja...... Senaatintorilla, jossa oli ihan maailmanluokan meiningit! Hyvä Helsinki! Onnea Desing Capital of year 2012!

Aikamoinen vuosi. Toivon teille ja meille onnen ja ilon täyteistä vuotta 2012!

Ei kommentteja

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!