Me Naiset


Pahoittelut blogi-hiljaisuudesta, mutta nyt vihdoin seuraa raporttia Me Naiset -haastiksesta ja kuvauksista. Tämä aihe on kovasti herättänyt kiinnostusta ja vastauksena monien kysymykseen täytyy valitettavasti sanoa, että en tiedä milloin se juttu ilmestyy. Toimittajalla oli deadline 7.4., joten joskus sen jälkeen siis.

Kyseessä on juttu kolmesta naisesta, jotka ovat kukin hurahtaneet johonkin eri maahan. Minä olen yllätysyllätys se Amerikasta hurahtanut. Juttua varten varten mua kuvattiin meillä kotona ja Tuiran uimarannalla. Kuvaajana toimi Fotosoini-nimisestä firmasta Teija Soini, joka oli tosi kiva uusi tuttuvuus. Meillä synkkasi hyvin ja treffattiinkin tänään uudelleen. Sain katsoa kuvat läpi ja otettiin muutamia kuvia vielä lisää. Visioitiin myös, että voisin treffailla Teijan sukulaisnaista, joka asuu New Yorkissa. Näin se verkostoituminen lähtee! ;)

Päädyin sitten lopulta ihan eri vaatteisiin kuin mitä torstaina olin miettinyt. Nimittäin kävin tosiaan pyörähtämässä siellä kaupungilla ja sieltä tarttui mukaan mekko. Ehkä se Rachel Bilsonin kukkamekko hieman toimi innoittajana, kun tuon bongasin. En halunnut mihinkään Amerikan lippuun itseäni alkaa kietomaan, mutta joku Amerikka-henkisyys mielestäni kuitenkin juttuun sopi. Päädyin country-teemaan, koska arvasin, että nuo meidän stetsonit pääsee kuviin - kuten kävikin.

Nämä blogissa näkyvät kuvat ei muuten jäljittele sitä kuvausta eli tuolla meidän makkarissa ei kuvia otettu. Ja kuten kuvien laadustakin näkee, ne ovat peräisn iPhonesta. Jotain kuvia piti päästä itsekin räpsimään, että sai napattua hauskat muistot siltä päivältä talteen. Ylhäällä näkyvät tuliterät kumpparit eivät olleet mukana kuvauksissa, mutta ne tulivat Nelly.comista samana päivänä, joten nekin piti kuviin yhyttää. Eiks ookki ihanat!!?

Kirjoittelin Us Embassyn blogia perjantaina heti kolme tuntia kestäneen pousailusession jälkeen ja ajattelin julkaista nämä tunnelmat samassa yhteydessä sen postauksen kanssa. Mutta se odottaa vielä käsittelyä, joten myöhemmin siitä sitten.

Summa summarum, Me Naiset oli hauska kokemus, mutta jätän valokuvamallina olemiset ystävälleni Heinille jatkossa, joka taitaa sen homman paljon paremmin. Kuitenkin täytyy sanoa, että kun tosi hyvä kuvaaja on räpsimässä, niin oma kuvakin näyttää paljon paremmalta kuin normaalisti. Suosittelen kyllä Fotosoinia kaikille! Nyt jännätään, mitä kuvia ne sinne lehteen valitsee... Tosin tämä kyllä tulee unohtumaan aika pian vähän isomman jännän edessä. ENSI VIIKOLLA NEW YORK BEIBI NEW YORK!

1 kommentti

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!