Aurinkoista viikonloppua!

Ihanaa, uusi päivä toi mukanaan auringon! Lauantai. Aamukahvi ja hesari. Mieli on taas toiveekkaampi kuin eilen. Päivähän meni Japanin kammottavia tapahtumia seuratessa ja mieli oli nukkumaan mennessä synkkä. Onneksi Tokiossa asuva ystäväni on kuitenkin kunnossa.

Eilisen valopilkku oli shoppailureissu äidin ja siskontytön kanssa. Vietimme harvinaista laatuaikaa kolmen sukupolven kesken Stockalla. Löysin ihanan kreisejä hattuja ja toivon, että oikeasti eläisin sellaista elämää, että voisin käyttää noita! Mutta jotenkin tuntuu, että Oulu ei ole siihen valmis... :D

Tänään alkaa bileiden bileet, kun ystäväni Berliinistä ja Helsingistä saapuvat! Ja siihen vielä yhdistettynä luottohemmot Oulusta = ihanaa! Nyt hieman siivoiluja ja sitten lähden ostamaan tuoreet kukat maljakkoon. Ihanaa keväistä viikonloppua kaikille mussukoille!

2 kommenttia

  1. <3 Ihanaa lukea sun blogia, mä oon niin samaa mieltä ettei oulu vielä ole valmis tollasille hatuille... Mutta siksipä on niin ihanaa et sä pääset sinne nyciin nyt testailemaan kaikkia ihania asukokonaisuuksia!

    VastaaPoista
  2. Kiitos muru! Mää oon niiin samaa mieltä =)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!