Perillä La La Landissa – Redondo ja Hermosa beach kokemuksia


Kun Los Angelesista kertova La La Land -musikaalielokuva tuli teattereihin, kävin katsomassa sen kahdesti. En saanut tarpeekseni vaan jatkoin tunnelmointia kuuntelmalla leffan soundtrackiä ahkeraan. Toissapäivänä saavuimme kuin siivillä (noh, myös kirjaimelliesti siivillä) sujahtaneen matkan päätteeksi Redondo beachillä sijaitsevaan majapaikkaamme. Olimme saapuneet La La Landiin, kaupunkiin, joka tuntuu vielä paremmalta livenä kuin parhaassakaan Hollywood-tuotannossa. Kerta kerran jälkeen taidan rakastua Los Angelesiin aina vain pahemmin.

Redondo beach on meille uusi osa Losia ja lähdimmekin heti perille saavuttuamme iltalenkille. Ensimmäinen hihkaisu pääsi, kun tajusin, että Redondon laituri on juuri se yhdestä lempisarjastani, O.C:sta, tuttu pier. Matka ei olisi voinut paremmin alkaa, kun katselimme maailman kauneinta Kalifornian auringonlaskua "O.C:n" laiturilla maailman ihanimman ihmisen kanssa. (Sallinette superlatiivit, mikään muu ei kuvasta tunnelmia oikein.)


Aamu sarasti meille aikaeron vuoksi jo viideltä. Kahdeksaan mennessä olimme syöneet hotelliaamiaisen ja valmiina aamulenkille. Kävelimme Redondo beachiltä ensin Hermosa ja sitten vielä Manhattan beachille. Hermosassa pääsi toinen hihkaisu (vaikka saatoi niitä olla päässyt jo muutama muukin tähän mennessä) – LA LA LANDIN Lighthouse cafe! Mutta siitä lisää postauksen lopussa.

Huono kuntoni tuntuu haihtuvan savuna ilmaan aina kun motivaatio ja maisemat ovat kohdallaan. Eilinen aamulenkkimme kesti neljä tuntia ja kännykän mukaan olimme kävelleet yli 11 kilometriä. Kun lähdimme kahdeksalta liikkeelle, oli lämpötila vielä kymmenen asteen tuntumassa. Asteet kohosivat joka askeleella ja pian aamun viileys tuntui epätodelliselle. 


Maisemia hotellihuoneen parvekkeelta Redondo beach hotellista.

Redondo beach ja Hermosa ovat alueita, joita näiden kahden päivän kokemuksella voin suositella lämpimästi. Hiekkarantaa, vesiurheilumahdollisuuksia ja erilaisia laitureita löytyy ruhtinaallisesti, kivoja ravintoloita tuntuu olevan siellä täällä ja rantakatua riittää lenkkeilijälle oli sitten kuin kovakuntoinen menijä tahansa. 

Sokerina pohjalla on tietenkin Lighthouse cafe, jossa on livemusiikkia joka ilta. Kävimme kuuntelemassa alkuillasta siellä lahjakasta trubaduuria. Seinillä oli kuvia La La Land -elokuvan kuvauksista, joten paikka on kiva vierailukohde kaikille kaltaisilleni elokuvafaneille. Lighthouse Cafe, 30 Pier Ave, Hermosa Beach, CA 90254

Ei kommentteja

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!