Tyttöjen juttuja Fashion BrunssillaMinulla on jäänyt raportoimatta eräs suloinen lauantaiaamu, jolloin suuntasimme muotitoimittajakurssilta löytyneiden ystävieni Miian ja Hannan kanssa Klaus K:n Fashion Brunssille.Konsepti on mitä mainioin: herkullinen brunssi nautitaan muotinäytösten, pop-up shopien ja kauneudenhoidon parissa. Me osallistuimme brunssille huhtikuun alussa, jolloin tapahtuman emännöinnistä vastasi meikki- ja hiusguru Mariela Sarkima, joka oli julkaissut juuri uuden kirjansa, Hair bible'n.

Brunssi maksoi 38 euroa, mutta oli sisällöltään todella runsas. Alku-, pää- ja jälkiruokabuffetien lisäksi hintaan kuului kynsien tai kampauksen laitattaminen Marielan tiimien käsissä. Lopussa vielä kaikille jaettiin pieniä lahjoja sisältävä goodie bag, tottakai. 


Me Naiset -lehti päätoimittajineen oli mukana ja brunssin aikana suoritetussa arvonnassa oli mahdollista voittaa hyviä palkintoja, kuten lehtitilaus. Jostain syystä onnetar oli kuitenkin hylännyt minut tässä tapahtumassa.


Terveellisestä ruokavaliosta oli kertomassa Karita Tykkä.
Minä ja Hanna kävimme laitattamassa ihanat kiharat itsellemme brunssin päätteeksi. Juuri tämän kimmokkeen seurauksena sain hankittua itselleni kotiin kiharrustikun, joka onkin ollut siitä asti ahkerasti käytössä. Tikulla kihartaminen palamiselta suojaavan suojahanskan kanssa on niin helppoa, että jopa minä tumpelo olen oppinut homman saloihin. 

Klaus K -hotelli on puitteiltaan upea venue tällaisen tilaisuuden järjestämiseen. Toivotaan, että lisää Fashion Brunsseja on tulossa, viimeistään jälleen ensi keväänä. Nämä ovat niitä juttuja, jotka ovat saaneet minut rakastumaan tähän kaupunkiin. Helsingissä on suurenmaailman tyyliä!

3 kommenttia

 1. Onpa hauska, että järjestetään tuollaisia teema-brunsseja. Fashion brunssi ei välttämättä olis ihan mun juttu, mutta kiva idea silti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan samaa mieltä oon! Hyvä idea yhdistää eri teemoja syömiseen, heh aina on kivaa kun yks osa on syöminen ;)

   Poista
 2. Oi vau, miten kivalta tapahtumalta tuo vaikuttaa!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!