Tampere osa 2Viikonlopun Tampereen reissu lähti siitä, että NAME sai kutsun tulla Pirkanmaalle ja mehän mentiin, kun kutsu kävi. Olin reissulla yhdessä Kirsin kanssa. Palasin kotiin tänään alkuillasta ja purin lisää kameran kuvasaldoa koneelle.
Kirjoittelin myös ekan postaukseni 50 State Puzzle -blogiin. Seattle-leskenä on ollut aikaa roikkua koneella. 


Kun käppäiltiin pitkin Tampereen keskustaa, katsottiin kaupunkia lukijani Lahjan silmin Suomen Seattlena... päästiin fiilikseen! Kiitos hauskasta kommentista ja näkökulmasta vaan hänelle :)


Tampere osoittautui varsinaiseksi Amerikka dinereiden keskukseksi Suomessa! Siis onko meilä tällaisia paikkoja Helsingissä vielä monikossa? Yummy!


En ollut pitkään aikaan käynyt Tampereella, joten oli hauska katsella ympärilleen. Tulin kuitenkin tulokseen, ettei ole Helsingin voittanutta Suomessa. Tampere on liian pikkukaupunkimainen mun makuun. Mutta kauniita paikkoja, mukavia ihmisiä ja kivannäköisiä ruokapaikkoja siellä on. Kesällä viimeistään uudelleen käymään!

4 kommenttia

 1. Lahja on usein oikeessa. Munkin pitäis varmaan käydä Tampereella useammin kuin kerran kesässä kerta niin usein Seattleen haikailen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, yleensä kun Lahja kommentoi, niin tulee tiukkaa asiaa. Sun pitäis tosiaan mennä Tampereelle fiilistelemään ;)

   Poista
 2. Hei miten hauskaa että me oltiin samana viikonloppuna Tampereella! :) Se on kyllä supernätti kaupunki, mutta voi moro miten raivostuttavaa siellä on ajaa, kirottiin taas aina kun jouduttiin auton rattiin että ei mitään logiikkaa. Huhtikuussa taas! :)

  Ja hei mitä jos kutsuttais Name Ouluun?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä! Onpa tosiaanki ollut sattuma! Tietenki vielä olitte Scandicissa rautatieaseman vieressä yötäkin? :) Me ei ajettu autolla, joten en osaa sanoa että millainen autoilukaupunki Tampere on... ei ilmeisestikään hauska sellainen.

   Ja kannattaa ehdottomasti laittaa ehdotusta Kirsille, sitähän ei tiedä vaikka saatais rahoitusta ja voitais tulla! :))) Se ois huippua!

   Poista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!