Mikään ei voita sitä tunnetta, kun tekee sitä mitä rakastaa

Niin se vaan on, että meidän muotilehti etenee! Sanna tuossa jo ehti kyselläkin, että milloin tästä kuulee lisää, niin valaisempa vähäsen. Hommat etenee aikataulussa. Tänään otettiin studiossa kuvia toimituksesta eli meistä itsestämme ja nyt suurin osa materiaalista on kasassa. Koostaminen on käynnissä ja ensimmäisen numeron pitäisi nähdä päivänvalo ensi kuun aikana! Iiks, miten jännää!Päivä vierähti Pasilassa melkein kellon ympäri, mutta kun lähdin kotia kohti, olin virkeä kuin peipponen ja niin elossa. Tajuttiin Miksun kanssa, että tämähän on kuin vallan ennenvanhaan, kun Oamk-aikana hengattiin koululla iltaa myöten tekemässä projekteja hyvällä jengillä ja aika vain lensi.

En voisi olla kiitollisempi, että alkuvuodesta uskaltauduin lähtemään Helsinki Design Schooliin ja tapasin nämä tyypit! Money well spent. Taas voi todeta, että kannatta olla rohkea ja seurata sydäntään, niin kliseistä kun se onkin.

Nyt nukkumaan, aamulla (kuudelta) takaisin Pasilaan! O_o :)

Ps. En muistanut tänäänkään sitä kameraa... onneksi viikkoa on vielä jäljellä!
Pps. Kiitos taas kommenteista ihanaiset <3 Mulla on ihan varmasti kaikista parhaat lukijat!

4 kommenttia

 1. Ihanaa, huikeeta! Kiva että Sannan kyselyihin vastattiin ;))) Helsinki Design School kiinnostaa kovin itseänikin. Kiva että sieltä ponnistaa hyviä juttuja, kovan työn tuloksena tietty. Tsemppiä koko jengille!

  VastaaPoista
 2. Ultsi missä kuvat susta on? :) Minen malta oottaa ekaa numeroa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeee! No mun kuvat on siellä kamerassa ja Miksun koneella. Mää en tietenkään muistanu pyytää ketään ottaan kuvia minusta blogia varten kuvauksissa :)

   Poista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!