Ylellinen ja rauhoittava Tartto

Terveisiä vehreästä Virosta! Tarkoin varjeltu salaisuus - Mirkan polttarit - sai päivänvalon viikonloppuna, kun kaappasimme tulevan morsiamen perjantaina Oulusta ja lennätimme tytön Helsinkiin. Seuraavana päivänä kuljetimme hänet vielä Tarttoon ja vasta tänä aamuna palautettiin hänet takaisin kotiin ja työmaalle. Sen vuoksi myös täällä blogissa on ollut vähän vaitonaista :)

Tänä iltana en aio kuitenkaan jäädä riekkumaan tänne koneelle pidemmäksi aikaa, mutta ajattelin heittää heti tuoreeltaa suositukset Tartosta ilmoille. NIIN UPEA KAUPUNKI, että voin kyllä suositella! Seurueemme tykästyi tähän Etelä-Viron helmeen ikihyviksi ja kaupunkiin on päästävä vielä uudelleen. Tässäpä muutama syy miksi:

+ Upea vanhakaupunki
+ Edullinen hintataso
+ Hyvät palvelut (limusiinit, kylpylät, ostoskeskukset, ravintolat, kahvilat, teatteri kaikki löytyy laadukkaina ja edukkaina)
+ Kaunis, rauhaisa, seesteinen ja idyllinen joenranta kehystää kaupunkia
+ Nähtävyyksiä kompaktisti sopivankokoisella alueella
+ Miellyttävä bussiyhteys: 10,80 e luksusbussi Tallinnasta Tarttoon. Sebe-bussien varusteluun kuuluu mm. wlan, viihdejärjestelmä (elokuvat, musiikki, kartat jne), ilmastointi, nahkapenkit, wc, juoma-automaatti jne). Bussi kulkee läpi kauniin vehreän maaseudun ja maisemia on kiva katsella.
+ Erinomainen paikka polttarien järjestämiseen - paljon mahdollisuuksia Suomea edullisemmin
+ Kiinnostavaa arkkitehtuuria, mukava sekoitus uutta ja vanhaa

Etenkin näin toukokuussa Tarton matka on todellinen etelänloma. Syreenit kukkivat ja lämpö huiteli lähes 30 asteessa. Ainoa miinustekijä meikäläisen makuun oli laivamatka, joka on kyllä jotenkin niin epä-classyä kuin voi olla... Viinarallimeininki ei mieltä ylennä, mutta toisaalta Tarttoon pääsee myös lentämällä, jos budjetti siihen antaa mahdollisuuden.

Lisää Tarton seikkailusta myöhemmin! Nyt hyviä öitä!

2 kommenttia

 1. Ei vitsi kuolailin noita kuvia jo facebookin puolella ja en voi muuta ko todeta että vähän siistit polttarit!!

  Kauhia ko lukkee tämmösistä polttareista ja sitte nousee ihan hirviä rima omien suhteen ja mitä jos ne ei ookaan yhtä siistit niin täsä on sitte yks kärttynen morsian. :D No toivottavasti ei sentään!

  Mutta iiks ko ihanan näköstä, oli varmasti ihana reissu niin teille ku Mirkallekin!:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää hihittelin tälle kommentille töissä :) Kannattaa valita kaasot hyvin! ;)))

   Poista

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!