Maailma on täynnä kiehtovia yksityiskohtia

I'm back. Ja wohouup vaan mikä päivä! Aurinko paistoi täydeltä terältä ja lähdin käppäilemään vanhaan kaupunkiin ilman mitään päämäärää. Ajatuksena oli väsyttää itseni kävelemisellä ja maisemien katselulla, ettei jää liikaa energiaa shoppailemiseen. Kolme tuntia jaksoinkin kierrellä kaupunkia ennen kuin alkoi hieman tulla vilu ja poikkesin lounaalle tunnelmallisen näköiseen vanhan kaupungin laitakadulla sijaitsevaan ravintolaan.Kuvat ovat täällä nyt sekalaisessa järjestyksessä ja yllä oleva paljastaakin, että kauppoihinkin on ehditty pistäytymään. Kyllä vain, neljän aikaan totesin olevani ostoskeskusenergian tarpeessa ja suuntasin tieni Viru-keskukseen, josta mukaan lähti mm. yllä oleva asu.Niin, tässä on se ihastuttava lounaspaikkani, jossa söin pennepastaa ja lohta tomaattikermakastikkeessa. Njam! Oli mukava istuskella ja katsella ihmisiä kaikessa rauhassa. Viereeni pölähti kolme vanhaa rouvaa ja hoksasin, että tällaista se eläkeläisten elämä varmaan on!

Vanhan kaupungin kaduilla näkyi vaikka mitä kiinnostavaa kuvattavaa ja aika kului kuin siivillä. Jaksan aina hämmästyä sitä, kuinka kauan jaksan kävellä kun pääsen jonnekin uuteen ympäristöön. Kotikulmilla olen done viimeistään puolen tunnin lenkkeilyn jälkeen.

Kauko ja Bertta? :)

Ainiin! Virolaisille ei tarvitse tulla opettamaan, että on parempi olla mautoin kuin tylsä! Tämä päivä oli yhtä turkisten juhlaa ja blingbling-yksityiskohtien tykitystä. Totesin olevani aika tylsimys ja epäelegantti ainakin mitä tulee virolaiseen makuun. Alla kuvakollaasi tyylistä, joka täällä rokkas.

Ilta on kulunut sängyssä lojuen ja illallistaen sekä Fashiontv:tä tässä samalla katsellen. Ihana kanava! Rakastuin sen myötä Stephane Rollandin suunnittelemiin asuihin. Anyways, nyt olen ihan rättipoikkiväsynyt, joten läksin untenmaille! Hyvää yötä Suomi!

Ps. Mulla on ollut tänään ihan sellanen yksin kotona -leffa -olo! :D Suosittelen kaikille tällaista yksin tehtyä ulkomaanreissua - vaikka Tallinnaan! Mulla on kyllä ollut NIIIIIN hauskaa!


Kollaasin kuvat täältä, täältä ja täältä...

Ei kommentteja

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!