10.4.09 Kaikille jotain

Aamu alkoi pariisilaisittain kevyellä croisant-aamiaisella lähikahvilassa. Superhyvää aamupalapaikkaa ei löytynyt, joten täytyy tunnustaa, kipaisimme hakemaan lisäravintoa supermarketista ennen kuin suuntasimme Montmartella sijaitsevaan Sacre-couer -kirkkoon.


Katolilaisten kuuluisa pyhättö sijaitsee Pariisin korkeimmalla paikalla ja maisemat olivat upeita. Tänään piti olla rankkasadetta säätiedotusten mukaan, mutta mitä vielä! Aurinko paistoi ja jälleen oli t-paitakeli. Kyllä kelpasi mennä Sacre-coueriin seuraamaan nunnakuoron laulamista pitkänperjantain aamuna. Pieni hinta kirkkoreissusta piti maksaa yli-innokkaiden afrikkalais-syntyisten kauppamiesten takia, sillä tummat miehet käytännössä pakottivat ostamaan rannenauhat, joita he lennosta alkoivat meidän käsiin punoa. "It's an african tradition!" Just joo.


Sacre-couerin jälkeen kävimme tsekkaamassa Moulin Rougen, Riemukaaren ja Champs-Elyseen. Pariisin pääostoskatu ei tehnyt kummoista vaikutusta sinällään, mutta kyllä sieltä Makelle jotain löytyi nimittäin Toytotan flagstore! Voi sitä riemua - IQ ! ;)
Päivä jatkui shoppailun merkeissä ja illalla hotellille saavuttuamme miljoona kakssataatuhatta askelta tuntui jaloissa. Päivä oli ollut antoisa. Kaikki olivat löytäneet jotain pientä ostosta ja sokerina pohjalla tytöt olivat onnistuneet näkemään Barbien 50-vee fashion show'n eräässä fancyssä tavaratalossa! Mm. Carl Lagerfeltin suunnittelemat barbien vaatteet! Tästä on hyvä jatkaa! :)

Ei kommentteja

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!