Insomnia Show & Dinner – Klubitunnelmia Roomasta Puerto Ricoon nyt Helsingissä


Marraskuun ensimmäinen. On kulunut pari viikkoa siitä, kun palasimme aurinkoisesta Kaliforniasta kotiin ja on myönnettävä, että siitä lähtien olen pohtinut lakkaamatta keinoja sopeutua edessä siintävään talveen. Millä ihmeellä korvata mielihyvä, jota valo ja vehreys tuovat? Matkat – todelliset ja pakosellaiset – tuntuvat yllätys yllätys parhaalle vaihtoehdolle selvitä tämän ei-suosikkivuodenajan läpi.

Eilen pääsin todelliselle makujen, värien, rytmien, säihkeen ja soundien kylläiselle maailmanympärimatkalle Insomnia Show & Dinnerin ennakkonäytökseen. Virgin Oilissa esitettävä Roomasta Puerto Ricoon klubitunnelmia esittelevä show aloitti oman pikkujoulukauteni riemuntäyteisesti ja haluankin vinkata tästä mahdollisuudesta myös teille.

Insomnia Show & Dinner on helppo ja juhlava tapa lähteä viettämään pikkujouluja kaveriporukalla, jos firman bileitä ei ole luvassa, ne ei nappaa – tai olet kuten minä, jonka elämässä ei voi olla koskaan liikaa pakoa perussuorittamisesta.Mikä tämä Show & Dinner -juttu sitten oikein on? 

Insomnia Show & Dinner vie omien sanojensa mukaan juhlavieraat radioaaltojen välityksellä kuumiin klubitunnelmiin Roomasta Puerto Ricoon. Show-numeroita tähdittävät Kinky Bootsin päätähti Lauri Mikkola ja toinen suosittu musikaalitähti Eveliina Määttä sekä Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmasta tutut tanssijat, kuten Matti Puro ja Katri Mäkinen.

Ohjelmapakettiin sisältyy show'n lisäksi aperitiivi ja italialainen illallinen ja voin vilpittömästi sanoa, että ruoka maistui eilen aivan taivaalliselle. Syön arjessa koulu/työpaikkaruokalassa suomalaista arkiruokaa ja Virgin Oilissa mietin, että mikä autuus hyvin maustettu ruoka onkaan. Marinoitujen sipulien, oliivien ja pippurikastikkeen maku herahti taas suuhun eilistä ruokaa muistellessa. Italialainen keittiö on kyllä suuri lahja maailmalle ja Virgin Oil taitaa sen. Nams!


Kuvassa Sanna, Anna-Maria, minä sekä show'n tähdet

Tuntui todella kivalta jakaa eilinen elämys tuttujen bloggaajien kanssa. Etenkin Seven Seas -blogin Sannan kanssa on koettu vaikka mitä yhdessä, sillä tykätään molemmat kerätä kokemuksia, jotka liittyy matkailuun ja kulttuuriin. Tänä vuonna ollaan kippistelty auringonlaskulle Menorcan kuuluisassa kalliobaarissa ja juhlittu Sannan synttäreitä hevospoolo-ottelussa Los Angeleissa. Mutta aina ei todellakaan tarvitse mennä kauas päästäkseen kauas.

Helsingissä on tarjolla aivan upeita juttuja, kuten tämä Insomnia show, joka todella tempasi irti harmaudesta. Ilta muodostui useista show-numeroista, jossa visuaalisuus, valot, äänet, tanssi ja laulu ovat kaikki Suomen parhaiden ammattilaisten tarjoilemia. Tuntui kuin olisi ollut Broadwaylla, tosin musikaalihittien lisäksi show'ssa kuultiin myös muita tuttuja biisejä eri genreistä. Oli hauskaa katsella telkkarista tuttuja kasvoja muutaman metrin päässä livenä.Mikä show'ssa oli parasta?

Minulle Insomnia Show & Dinnerin suurimmat sykkeet aikaan sai Leijonakuningas-numero, New Yorkissa käynti ja Shallow-biisi Lauri Mikkolan ja Eveliina Määtän esittämänä. Sannan kanssa oltiin A Star is born -leffakin käyty katsomassa ja kyynelehtimässä aiemmin, joten jaettujen muistojen saldo täydentyi taas yhdellä kokemuksella, kun vaihdettiin katseita tuttuen sointuen alkaessa vyöryä ilmoille. Nämä hetket ovat niin tärkeitä. Me tutustuimme vasta aikuisiällä ja tuttavuus on rakentunut pitkälti erilaisissa tapahtumissa käymisen kautta ja syventynyt lopulta ystävyydeksi. Tapahtumilla on siis tällainen merkitys myös.


On hienoa, että joidenkin työ ja intohimo on järjestää elämyksiä toisille. Tähän aikaan vuodesta pitää muistaa tietoisesti kaivautua kotisohvalta liikkeelle ja sopia juttuja ystävien kanssa, vaikka pimeys kuinka väsyttäisi. Tarjontaa Helsingissä on laidasta laitaan ja lähteminen piristää aina.


Insomnia Show & Dinnerin on tarjolla tästä illasta alkaen 14. joulukuuta saakka. Hinta on keskiviikko- ja torstai-iltaisin 65-75 e per henkilö, perjantaisin ja lauantaisin 89 e per henkilö. Hintoihin sisältyy aperitiivi, illallinen, show, eteispalvelumaksu ja pääsylippu coverbändin tai keskiyön bilebändin keikalle jatkoille. Showilta on K-18. 

Virgin Oil, Mannerheimintie 5, Helsinki
Varaukset täältä.

Ei kommentteja

Kiitos kommentista, niitä on aina kiva saada!